Zoeken
Desmarres chalazion pincet (ovaal) diam 23 mm/8 cm RVS
Artikel nr: 265609-23

Desmarres chalazion pincet (ovaal) diam 23 mm/8 cm RVS

€ 42,31 € 34,97
Desmarres chalazion pincet (ovaal) diam 23 mm/8 cm RVS
Desmarres chalazion pincet (ovaal) diam 23 mm/8 cm RVS
€ 42,31 € 34,97
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 265609-23
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Desmarres Chalazion Pincet (ovaal), met een diameter van 23 mm en een lengte van 8 cm, is een hoogwaardig roestvrijstalen instrument, ontworpen voor de precisiebehandeling van chalazion en andere ooglidprocedures. Dit ergonomisch ontworpen, ovaalvormige pincet staat garant voor een veilige en nauwkeurige manipulatie, waardoor het een essentieel instrument is voor oogartsen en medische professionals in de oogzorg.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B000263.08
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
8 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Therapeutisch
Probleem
Oogklachten
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Desmarres Chalazion Pincet (Ovaal) Diam. 23 mm, 8 cm RVS: Dit speciaal ontworpen instrument is een cruciaal hulpmiddel voor professionals in de oogzorg, die een combinatie van precisie, duurzaamheid en comfort vereisen bij de behandeling van chalazions en uitvoering van gerelateerde ooglidprocedures.

  • Ovaal Ontwerp voor Precieze Grip: De unieke ovaalvormige kop van het pincet biedt een uitstekende grip op het ooglid, waardoor nauwkeurige manipulatie mogelijk is zonder onnodige druk uit te oefenen op het gevoelige oogweefsel. Dit minimaliseert het risico op weefselschade en verbetert de algehele patiëntveiligheid.
  • Optimale Afmetingen: Met een diameter van 23 mm en een compacte lengte van 8 cm biedt dit instrument een perfecte balans tussen grootte en functionaliteit, waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen.
  • Hoogwaardig Roestvrij Staal: Vervaardigd uit premium roestvrij staal, staat het Desmarres Chalazion Pincet garant voor langdurige duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Het materiaal is eenvoudig te steriliseren en onderhouden, essentieel voor het handhaven van hygiëne in medische praktijken.
  • Ergonomisch Handvat: Het ontwerp van het handvat is geoptimaliseerd voor comfort en stabiliteit, wat cruciaal is voor delicate procedures. Dit zorgt voor verminderde vermoeidheid bij de gebruiker tijdens langdurige behandelingen.
  • Veelzijdig en Betrouwbaar: Geschikt voor een breed scala aan ooglidinterventies, inclusief de behandeling van chalazion, biopsieën, en andere kleine chirurgische ingrepen aan het ooglid. Dit pincet is een onmisbaar instrument voor elke oogheelkundige praktijk.
  • Steriel en Veilig: Kan gemakkelijk worden gesteriliseerd voor hergebruik, waardoor het een veilige keuze is voor patiënten en een kosteneffectieve optie voor medische faciliteiten.

Toepassing en Onderhoud: Het Desmarres Chalazion Pincet is ontworpen voor eenvoudige integratie in elke oogheelkundige praktijk. Regelmatige sterilisatie na elk gebruik zorgt ervoor dat het instrument zijn functionaliteit behoudt en voldoet aan de hoogste standaarden van patiëntenzorg en veiligheid.

Recent bekeken