Zoeken

Mitella's

Mitella's

Mitella's zijn een fundamenteel onderdeel van de eerste hulp en worden gebruikt om de arm of schouder te ondersteunen bij verwondingen zoals breuken, kneuzingen, verstuikingen, of na chirurgische ingrepen. Deze eenvoudige, maar effectieve hulpmiddelen helpen de beweging van het getroffen gebied te beperken, pijn te verminderen en het genezingsproces te bevorderen. Mitella's zijn ontworpen om comfort en stabiliteit te bieden aan de gebruiker, terwijl ze gemakkelijk aan te brengen en aan te passen zijn.

Belangrijke kenmerken van mitella's omvatten:

  • Materiaal: Vervaardigd uit zachte, ademende stoffen zoals katoen of synthetische blends voor optimaal comfort.
  • Verstelbaarheid: Voorzien van sluitingen zoals klittenband of knopen om een goede pasvorm te garanderen en aanpassingen mogelijk te maken naargelang de nood van de gebruiker.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel de linker- als rechterarm en beschikbaar in verschillende maten om alle leeftijden en lichaamstypen te accommoderen.
  • Gemakkelijk in gebruik: Ontworpen voor snelle en eenvoudige toepassing door zowel professionals in de gezondheidszorg als leken in noodsituaties.

Het gebruik van een mitella is een eerste stap in de behandeling van arm- of schouderletsel, waarmee verdere schade wordt voorkomen en de patiënt comfort wordt geboden tijdens het herstel. Ze zijn een essentieel item in EHBO-kits in huizen, scholen, werkplekken en openbare instellingen.

Bij het selecteren van een mitella is het belangrijk om de kwaliteit van het materiaal, de verstelbaarheid en het comfort te overwegen om te zorgen voor de beste ondersteuning en tevredenheid van de gebruiker.

Mitella's zijn daarmee een cruciaal hulpmiddel binnen de EHBO, en bieden essentiële ondersteuning en comfort voor individuen met arm- of schouderverwondingen.

per pagina
2 Items
Veiligheidsspelden maat 3, 12 stuks
Veiligheidsspelden maat 3, 12 stuks
Artikel nr: 1010431
€ 5,45 € 5,00
Op voorraad
Driekante doek (mitella) non woven, per stuk
Driekante doek (mitella) non woven, per stuk
Artikel nr: 246700035
€ 0,32 € 0,29
Speciaal voor u besteld
per pagina
2 Items
Mitella's