Zoeken

Ontdek onze diverse samenwerkingsmogelijkhedenSamenwerking met Studenten en Scholen

De weg naar het worden van een huisarts is uitdagend en vereist toegang tot de juiste medische benodigdheden en instrumenten. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan essentiële medische producten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van huisartsen in opleiding. Van stethoscopen en diagnostische apparatuur tot praktijkinrichting en dagelijkse verbruiksmaterialen, wij voorzien in alles wat nodig is om een solide basis te leggen voor uw toekomstige medische carrière.

Voor studenten en onderwijsinstellingen bieden we speciale kortingen en aanbiedingen om opleiding betaalbaar te maken en kwalitatief hoogwaardige materialen toegankelijk te houden. Ons team staat klaar om studenten te adviseren en te ondersteunen in het maken van de juiste keuzes voor hun opleiding en toekomstige praktijk.

We nodigen onderwijsinstellingen en studenten uit om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken voor ondersteuning en samenwerking. Voor meer informatie over onze producten en kortingen die uw opleiding kunnen verrijken en ondersteunen, neem contact op met onze klantenservice.

Samenwerking met leveranciers

Bij Remka zijn we altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve samenwerkingsverbanden met leveranciers. Als u denkt dat uw producten of diensten een aanvulling kunnen zijn op ons assortiment en onze waarden, nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met onze inkoopafdeling via de klantenservice. We werken al samen met diverse (internationale) partners, maar staan altijd open voor unieke en waardevolle toevoegingen aan ons netwerk.

Partnerschappen in Social Media

Heb je een passie voor social media en ben je actief als influencer, blogger, YouTuber, of mediaspecialist? Zie je een samenwerking met Remka wel zitten? Dan horen we graag van je! Ons marketingteam staat open voor creatieve en effectieve samenwerkingsverbanden. Ben je geïnteresseerd in het verkennen van mogelijkheden? Neem dan contact op met onze marketingafdeling via onze klantenservice.

Maatschappelijke betrokkenheid en sponsoring

Remka ziet zichzelf als een integraal onderdeel van de maatschappij en de wereld om ons heen. Wij geloven dat elk bedrijf, hoe groot of klein ook, een belangrijke rol speelt in de gemeenschap. Dit is waarom maatschappelijke verantwoordelijkheid een kernonderdeel is van ons beleid. Als onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid sponsoren we goede doelen en initiatieven die aansluiten bij onze waarden en missie.