Zoeken

Hechtsets

Hechtsets

Disposable instrumentensets, specifiek hechtsets, zijn essentiële kits die worden gebruikt in medische procedures voor het sluiten van wonden na operaties of letsel. Deze sets bevatten meestal eenmalig te gebruiken instrumenten zoals naaldvoerders, scharen, pincetten, en soms hechtmateriaal, allemaal steriel verpakt om kruisbesmetting te voorkomen en te voldoen aan de hygiëne- en veiligheidsnormen in de gezondheidszorg. Hechtsets zijn ontworpen om artsen, chirurgen, en verpleegkundigen te voorzien van de noodzakelijke tools voor efficiënte en effectieve wondsluiting, waardoor het genezingsproces wordt bevorderd en het risico op infectie wordt geminimaliseerd.

Het gebruik van disposable hechtsets biedt meerdere voordelen, waaronder gemak, tijdsbesparing, en verminderde voorbereidingstijd, aangezien er geen noodzaak is voor het steriliseren van instrumenten voor elk gebruik. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor spoedeisende situaties, poliklinische chirurgische centra, en voor gebruik in veldomstandigheden buiten traditionele ziekenhuisinstellingen.

Deze kits zijn ook een keuze voor procedures in klinieken en praktijken waar de kosten en logistiek van het hergebruiken van instrumenten een uitdaging kunnen vormen. Door het gebruik van disposable sets kunnen zorgverleners zich concentreren op de patiëntenzorg, met de zekerheid dat de instrumenten die zij gebruiken veilig, steriel, en van hoge kwaliteit zijn.

per pagina
2 Items
Hechtset steriel (large) 10 stuks
Hechtset steriel (large) 10 stuks
Artikel nr: 241800004
€ 175,00 € 144,63
Speciaal voor u besteld
Hechtset steriel (small) 5 stuks
Hechtset steriel (small) 5 stuks
Artikel nr: 241800005
€ 47,26 € 39,06
Speciaal voor u besteld
per pagina
2 Items
Hechtsets