Zoeken

Vingerverband

Vingerverband

Vingerverband is speciaal ontworpen voor de bescherming en ondersteuning van verwondingen aan de vingers. Dit type verband is essentieel voor snijwonden, schaafwonden, kneuzingen, of verstuikingen aan de vingers en biedt niet alleen bescherming tegen infecties maar helpt ook bij het stabiliseren van het getroffen gebied tijdens het genezingsproces. Vingerverbanden zijn gemaakt van flexibel en duurzaam materiaal dat zich gemakkelijk aanpast aan de vorm van de vinger, waardoor een comfortabele en veilige pasvorm wordt gegarandeerd.

Deze verbanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen, zoals elastisch, stof, en waterbestendige varianten, om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende soorten verwondingen en gebruikersvoorkeuren. Sommige vingerverbanden zijn voorzien van een zelfklevende strip die ervoor zorgt dat het verband goed op zijn plaats blijft, terwijl anderen kunnen worden vastgezet met een aparte band of tape.

Vingerverbanden zijn ontworpen voor eenvoudige applicatie, waardoor ze snel en zonder hulp kunnen worden aangebracht. Dit maakt ze bijzonder waardevol in situaties waar snelle actie vereist is, zoals in de thuiszorg, op de werkplek, of tijdens sportactiviteiten. De compacte afmetingen maken het eenvoudig om meerdere vingerverbanden in EHBO-kits of persoonlijke verzorgingstassen op te bergen.

Naast de praktische beschermingsfunctie helpen vingerverbanden ook om verdere irritatie of schade aan de wond te voorkomen door contact met kleding of oppervlakken te minimaliseren. Het is belangrijk om het verband regelmatig te controleren en te vervangen om optimale hygiëne en effectieve genezing te waarborgen.

Vingerverband is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen, van professionals die handarbeid verrichten tot sporters en algemene huishoudelijke gebruikers, om de impact van vingerletsels te minimaliseren en het dagelijks functioneren te ondersteunen.

per pagina
2 Items
Nobatricot Plus vingerverband large steriel, 20 stuks
Nobatricot Plus vingerverband large steriel, 20 stuks
Artikel nr: 229547
€ 26,62 € 22,00
Speciaal voor u besteld
Nobatricot Plus vingerverband medium steriel, 20 stuks
Nobatricot Plus vingerverband medium steriel, 20 stuks
Artikel nr: 1010144
€ 21,75 € 19,95
Speciaal voor u besteld
per pagina
2 Items
Vingerverband