Zoeken
Oogbeitel Walton Hol 12 cm RVS
Artikel nr: 0265354

Oogbeitel Walton Hol 12 cm RVS

€ 13,56 € 11,21
Oogbeitel Walton Hol 12 cm RVS
Oogbeitel Walton Hol 12 cm RVS
€ 13,56 € 11,21
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265354
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Oogbeitel Walton Hol, met een lengte van 12 cm, is een precisie-instrument uitgevoerd in roestvrij staal van uitmuntende kwaliteit, speciaal ontworpen voor oogheelkundige ingrepen. Deze holle beitel is ideaal voor het zorgvuldig losmaken van vastliggende verontreinigingen tijdens delicate oogoperaties, waarbij de specifieke vorm zorgt voor nauwkeurige manipulatie en minimalisering van weefselschade.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001615.12
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
12 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Probleem
Oogklachten
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel, Oog
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

De Oogbeitel Walton Hol van 12 cm is een essentieel instrument voor chirurgen die gespecialiseerd zijn in oogheelkunde. Deze holle beitel, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, is ontworpen om chirurgen de precisie en controle te bieden die nodig zijn voor het uitvoeren van complexe oogoperaties. Het unieke holle ontwerp maakt het mogelijk om met grote nauwkeurigheid vastliggende verontreinigingen los te maken, zonder het omringende weefsel te beschadigen.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Hoge Kwaliteit Roestvrij Staal: Gemaakt van roestvrij staal van uitmuntende kwaliteit, waardoor het instrument duurzaam en betrouwbaar is voor langdurig gebruik.
  • Holle Beitelvorm: De specifieke holle vorm is ontworpen voor het nauwkeurig losmaken en verwijderen van verontreinigingen, met minimale impact op het omringende weefsel.
  • Precisie Instrument: Biedt ongeëvenaarde controle en nauwkeurigheid bij oogheelkundige ingrepen, essentieel voor het succes van de operatie.
  • Veelzijdige Reinigingsopties: Kan veilig gereinigd worden in een ultrasoon bad of autoclaaf, wat de steriliteit en veiligheid verhoogt.

Technische Specificaties

Lengte: 12 cm
Materiaal: Roestvrij staal
Type: Holle oogbeitel
Toepassing: Oogheelkundige ingrepen

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik dient de Oogbeitel Walton Hol te worden gesteriliseerd om een veilige chirurgische omgeving te waarborgen. Dankzij het holle ontwerp kan de chirurg met vertrouwen werken, wetende dat het risico op onnodige weefselschade geminimaliseerd wordt. Na gebruik dient het instrument grondig te worden gereinigd en gesteriliseerd volgens de geldende medische normen.

Recent bekeken