Zoeken

Toebehoren & accessoires

Toebehoren & accessoires

Toebehoren en accessoires voor oogheelkundige instrumenten zijn ontworpen om de functionaliteit van deze gespecialiseerde hulpmiddelen te verbeteren en te ondersteunen bij de diagnose, behandeling en chirurgische ingrepen van oogaandoeningen. Deze categorie omvat een breed scala aan producten die essentieel zijn voor het handhaven van de efficiëntie en effectiviteit van oogheelkundige praktijken. Voorbeelden van dergelijke toebehoren en accessoires kunnen zijn:

  • Oogdruppels en -oplossingen: Voor diagnose (bijv. pupilverwijders), behandeling (bijv. antibiotica) en het bevochtigen van het oog tijdens onderzoeken.
  • Beschermhoezen en -kappen: Om gevoelige instrumenten zoals slitlampen en ophthalmoscopen te beschermen tegen stof en beschadiging.
  • Reinigings- en sterilisatiekits: Speciale oplossingen en tools voor het reinigen en steriliseren van oogheelkundige instrumenten om infectierisico's te minimaliseren.
  • Kalibratie- en onderhoudskits: Voor het regelmatig controleren en onderhouden van de nauwkeurigheid en functionaliteit van instrumenten zoals tonometers en keratometers.
  • Vervangingsonderdelen: Zoals lampjes voor ophthalmoscopen, batterijen voor draagbare apparaten, en tips voor laserapparatuur.
  • Lenscassettes en -houders: Voor gebruik in phacoemulsificatie-apparatuur en andere chirurgische instrumenten die intraoculaire lenzen inbrengen.
  • Visuskaarten en -testen: Voor het beoordelen van de gezichtsscherpte en andere visuele functies tijdens oogonderzoeken.

Het gebruik van deze toebehoren en accessoires is van cruciaal belang voor het waarborgen van een hoge standaard van patiëntenzorg en het optimaliseren van de workflow in oogheelkundige klinieken en operatiekamers. Ze helpen niet alleen bij het handhaven van de hygiëne en veiligheid, maar ondersteunen ook oogartsen bij het leveren van nauwkeurige diagnostische gegevens en het uitvoeren van geavanceerde behandelingen.

per pagina
2 Items
Luxamed Blauwfilter
Luxamed Blauwfilter
Artikel nr: 311212
€ 6,47 € 5,35
Speciaal voor u besteld
Algerbrush extra fraisopzet
Algerbrush extra fraisopzet
Artikel nr: 265356-2
€ 15,29 € 12,64
Speciaal voor u besteld
per pagina
2 Items
Toebehoren & accessoires