Zoeken

Hot & cold

Hot & cold

Hot & Cold Packs zijn veelzijdige therapeutische hulpmiddelen die worden gebruikt voor het bieden van verlichting bij pijn, zwellingen, spierspanningen en blessures. Ze kunnen worden ingezet in zowel warme als koude therapie, afhankelijk van de aard van de verwonding of aandoening. Koude therapie, of cryotherapie, helpt bij het verminderen van ontstekingen en zwellingen door bloedvaten te vernauwen, terwijl warmtetherapie, of thermotherapie, de bloedcirculatie bevordert en spieren ontspant om pijn te verlichten en het herstel te versnellen.

Belangrijke kenmerken van Hot & Cold Packs omvatten:

  • Dual-purpose: Ontworpen voor herhaaldelijk gebruik, waarbij ze opgewarmd kunnen worden in de magnetron voor warmtetherapie of gekoeld kunnen worden in de vriezer voor koude therapie.
  • Veilig en niet-toxisch: Gemaakt van gel of andere veilige materialen die niet giftig zijn in geval van lekkage.
  • Flexibel en conformabel: Past zich aan de contouren van het lichaam aan voor effectieve therapie en comfort.
  • Herbruikbaar: Ontworpen voor meervoudig gebruik, wat ze een duurzaam en kosteneffectief hulpmiddel maakt voor pijnverlichting en herstel.

Het gebruik van Hot & Cold Packs is een eenvoudige en effectieve manier om eerste hulp te bieden bij huishoudelijke ongelukken, sportblessures, en chronische pijncondities zoals artritis. Ze zijn een essentieel onderdeel van de verbruiksmaterialen in medische kits thuis, op scholen, sportfaciliteiten en in medische instellingen.

Bij het gebruik van Hot & Cold Packs is het belangrijk om de instructies zorgvuldig te volgen om huidschade te voorkomen. Een doek of hoes tussen de huid en het pack kan bescherming bieden tegen directe hitte of kou. Het kiezen van het juiste type therapie (warm of koud) gebaseerd op de specifieke verwonding of aandoening is cruciaal voor effectieve behandeling en herstel.

Hot & Cold Packs zijn daarmee waardevolle hulpmiddelen voor zelfzorg en pijnmanagement, die onmiddellijke verlichting bieden en bijdragen aan het welzijn en comfort.

per pagina
4 Items
Cold Spray 150 ml
Cold Spray 150 ml
Artikel nr: 1012042
€ 5,20 € 4,30
Op voorraad
DermaPlast ACTIVE Cool Patch, 5 stuks
DermaPlast ACTIVE Cool Patch, 5 stuks
Artikel nr: 1012037
€ 8,01 € 7,35
Speciaal voor u besteld
DermaPlast ACTIVE Instant Ice Pack, 15 x 25 cm
DermaPlast ACTIVE Instant Ice Pack, 15 x 25 cm
Artikel nr: 10120377
€ 5,32 € 4,88
Speciaal voor u besteld
Cold/Hot pack 13 x 14 cm
Cold/Hot pack 13 x 14 cm
Artikel nr: 11102555
€ 3,62 € 2,99
Speciaal voor u besteld
per pagina
4 Items
Hot & cold