Zoeken

Bestel- en betaalprocedure


Betaalmogelijkheden


Betaaloptie Kosten Beschrijving
iDeal Gratis Veilig en gemakkelijk online betalen via iDeal, direct vanuit je bankrekening.
Credit Card Gratis Accepteert Visa, Mastercard, American Express, PostePay en Cartes Bancaires. Veilig en snel, met wereldwijde dekking.
Apple Pay Gratis Speciaal voor Apple-gebruikers om eenvoudig en veilig te betalen met je Apple apparaat.
PayPal 3% van het totaalbedrag Biedt de mogelijkheid om te betalen met PayPal-saldo of gekoppelde bankrekeningen en creditcards.
KBC/CBC Gratis Een handige betaaloptie voor klanten van KBC/CBC, direct vanuit je online bankomgeving.
Bankoverschrijving Gratis Traditionele methode, veilig en betrouwbaar. Instructies voor overschrijving na bestelling.
Bancontact Gratis De meest gebruikte betaalmethode in België, direct vanuit je eigen vertrouwde bankomgeving.
Belfius Direct Net Gratis Een snelle en veilige betaalmethode voor klanten van Belfius.
Giropay Gratis Populair in Duitsland, een directe online overboeking vanuit je bank.
EPS Gratis Een Oostenrijkse betaalmethode, vergelijkbaar met iDeal en Giropay.
Przelewy24 Gratis Een veelgebruikte betaalmethode in Polen, met veel betaalopties.
Betalen op rekening Gratis Beschikbaar voor goedgekeurde zakelijke klanten na een positieve kredietcontrole.

Verzendinformatie


Land Kosten Beschrijving
Nederland Gratis boven € 100, anders € 6,95 Snelle levering: voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
België Gratis boven € 100, anders € 6,95 Snelle levering binnen 1-2 werkdagen.
Duitsland € 9,95 Levering binnen 2-3 werkdagen.
Luxemburg € 12,95 Levering binnen 2-3 werkdagen.
Overige landen Variabel Contacteer klantenservice voor specifieke tarieven en levertijden.
Afhaalpunten Variabel Pakketten ophalen bij een van de vele DHL afhaalpunten in heel Europa.

Intracommunautaire levering voor zakelijke klanten

  • Europese leveringen: Remka faciliteert intracommunautaire leveringen aan zakelijke klanten binnen Europa. Dit proces wordt geactiveerd zodra het BTW-nummer in het daarvoor bestemde veld wordt ingevoerd.
  • Automatische verificatie: Na invoer wordt het BTW-nummer automatisch gecontroleerd. Bij een positieve verificatie wordt de BTW verlaagd naar 0% en het nummer op de factuur vermeld. Belangrijk: vul enkel de cijfers van het BTW-nummer in, zonder de landcode (zoals 'BE').

Klimaatneutraal verzenden met DHL GoGreen

  • Commitment aan duurzaamheid: Remka's benadering van duurzaamheid integreert zowel de zorg voor onze medewerkers en leveranciers als de vermindering van onze ecologische voetafdruk. Onze bedrijfsfilosofie benadrukt het belang van milieubewust handelen in alle aspecten van onze bedrijfsvoering.
  • Groen bedrijfspand: Ons recent opgerichte bedrijfspand is een voorbeeld van duurzame architectuur, met een groot deel van de bouwmaterialen die circulair zijn ingezet. Met een energielabel A+++, en onze eigen energieproductie, werken we toe naar een klimaatneutrale bedrijfsvoering.
  • Partnerschap met DHL: In samenwerking met DHL, die hun CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen, streven we naar een groenere logistiek. DHL's ambitieuze doelstellingen, zoals volledig emissievrije leveringen in stedelijke gebieden tegen 2025 en nul netto-uitstoot tegen 2050, sluiten aan bij onze visie.
  • CO2 compensatie: Zowel DHL als Remka nemen deel aan het GoGreen compensatieprogramma, waarbij de uitgestoten CO2 wordt gecompenseerd door te investeren in duurzame projecten. Extra inspanningen worden gedaan voor zendingen binnen de Benelux, met investeringen in grootschalige herbebossingsprojecten via de Land Life Company, die niet alleen de CO2-compenseren maar ook bijdragen aan biodiversiteit en lokale economieën.
  • Elektrisch transport: De overstap naar elektrische voertuigen door DHL, inclusief de inzet van elektrische bestelwagens en bakwagens, weerspiegelt onze gezamenlijke inzet voor duurzaamheid. Deze ontwikkeling past binnen de strenger wordende milieuvoorschriften in Nederlandse steden zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Afhalen in Rijswijk

  • Duurzame afhaaloptie: Voor klanten die de voorkeur geven aan zelf afhalen, biedt Remka de optie om bestellingen op te halen in Rijswijk tijdens kantooruren. Deze service biedt een praktisch en milieuvriendelijk alternatief voor verzending, vooral handig voor klanten in de omgeving.

Meer over duurzaamheid bij Remka

Voor meer informatie over onze duurzaamheidsinspanningen en hoe wij werken aan een groenere toekomst, nodigen wij u uit om onze duurzaamheidspagina te bezoeken. Hier vindt u gedetailleerde informatie over onze milieuvriendelijke praktijken en initiatieven.