Zoeken

Ooglidcorrectiesets

Ooglidcorrectiesets

Ooglidcorrectiesets zijn gespecialiseerde chirurgische kits ontworpen voor gebruik in ooglidchirurgie, ook bekend als blefaroplastiek. Deze sets bevatten een reeks specifieke instrumenten die nodig zijn voor het uitvoeren van correcties aan de oogleden, zoals het verwijderen van overtollige huid, vet en spierweefsel om visuele belemmeringen te verminderen of esthetische verbeteringen aan te brengen. Instrumenten in een ooglidcorrectieset kunnen fijne scharen, pincetten, naaldvoerders, en speciale klemmen omvatten, evenals andere precisie-instrumenten die de chirurg helpen bij het nauwkeurig manipuleren van delicate weefsels rond de ogen.

Deze sets zijn essentieel voor plastische chirurgen en oogartsen die cosmetische of reconstructieve ooglidoperaties uitvoeren. Door de beschikbaarheid van steriel, betrouwbaar en specifiek ontworpen gereedschap kunnen medische professionals veilige en effectieve procedures uitvoeren met minimale complicaties. De instrumenten in ooglidcorrectiesets zijn ontworpen om precisie en controle te bieden tijdens de chirurgie, wat bijdraagt aan optimale resultaten voor de patiënt.

Daarnaast kunnen disposable varianten van deze sets zorgen voor gemak en hygiëne door het gebruik van instrumenten voor eenmalig gebruik, waardoor het risico op kruisbesmetting en infecties verder wordt verminderd. De samenstelling van een ooglidcorrectieset kan variëren afhankelijk van de specifieke vereisten van de chirurgische procedure en de voorkeur van de chirurg.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Ooglidcorrectiesets