Zoeken

Hakentangen

Hakentangen

Hakentangen, ook bekend als haaktangen, zijn chirurgische instrumenten die worden gebruikt voor het vastgrijpen, manipuleren en verwijderen van weefsel, botfragmenten of vreemde objecten tijdens chirurgische procedures. Ze zijn bijzonder nuttig in orthopedische chirurgie, waar ze helpen bij het hanteren van kleine botfragmenten of het verwijderen van losse stukjes bot of kraakbeen uit gewrichten. Hakentangen hebben een uniek ontwerp met een haak- of klauwachtig uiteinde dat een stevige grip biedt, wat cruciaal is voor het nauwkeurig en veilig uitvoeren van deze taken.

Deze tangen zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal om duurzaamheid, betrouwbaarheid en de mogelijkheid tot sterilisatie te garanderen. Hun specifieke vorm maakt ze onmisbaar in verschillende chirurgische disciplines, met name in procedures waar precisie en controle over kleine en mogelijk moeilijk bereikbare objecten vereist zijn.

Naast hun gebruik in orthopedie, kunnen hakentangen ook nuttig zijn in andere chirurgische gebieden, zoals algemene chirurgie en podotherapie, voor het verwijderen van vreemde lichamen of het hanteren van weefsel. Door hun efficiëntie en veelzijdigheid zijn hakentangen een waardevol instrument in de operatiekamer, essentieel voor het bevorderen van succesvolle chirurgische uitkomsten.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Hakentangen