Zoeken

Ampullenetui

Ampullenetui

Een ampullenetui, essentieel voor medische professionals die medicatie en injecties toedienen, biedt een veilige en georganiseerde manier om ampullen en andere kleine medische benodigdheden te vervoeren en te bewaren. Deze compacte, draagbare etuis zijn speciaal ontworpen om een verscheidenheid aan ampullen te beschermen tegen breken en contaminatie, terwijl ze gemakkelijk toegankelijk blijven tijdens huisbezoeken, in noodgevallen of in dagelijkse praktijkinstellingen.

Belangrijke kenmerken van ampullenetuis omvatten:

  • Duurzame Materialen: Vervaardigd uit stevig materiaal zoals leer, hard plastic of gewatteerde stoffen, om ampullen te beschermen tegen schokken en beschadiging.
  • Georganiseerde Opbergruimte: Voorzien van specifieke vakken of elastische houders om individuele ampullen op hun plaats te houden, vaak met ruimte voor verschillende maten en aantallen.
  • Compact en Draagbaar: Ontworpen voor gemakkelijke draagbaarheid, zodat medische professionals essentiële medicatie altijd bij de hand hebben.
  • Beveiligde Sluiting: Uitgerust met ritsen, klittenband of andere sluitmechanismen om de inhoud veilig en beschermd te houden.

Het gebruik van een ampullenetui draagt bij aan de efficiëntie en effectiviteit van medische zorgverlening, door te zorgen dat medicijnen snel en veilig kunnen worden toegediend wanneer dat nodig is. Deze etuis zijn niet alleen praktisch voor het ordenen en beschermen van ampullen, maar ook essentieel voor het handhaven van hygiënestandaarden door contaminatie te voorkomen.

Bij het selecteren van een ampullenetui is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van de gebruiker, zoals het aantal en type ampullen dat regelmatig wordt gebruikt, evenals de voorkeur voor materiaal en draagbaarheid. Een goed georganiseerd ampullenetui kan aanzienlijk bijdragen aan de kwaliteit van mobiele zorg en noodgevallenrespons, waardoor medische professionals hun werk met vertrouwen en professionaliteit kunnen uitvoeren.

Ampullenetuis zijn daarmee een onmisbaar hulpmiddel voor elke medische professional die injecteerbare medicatie toedient, door een optimale combinatie van functionaliteit, veiligheid en mobiliteit te bieden.

per pagina
2 Items
Bollman ampullenetui klapmodel
Bollman ampullenetui klapmodel
Artikel nr: 0510110
€ 58,99 € 48,75
Speciaal voor u besteld
Ampullenetui met ritssluiting
Ampullenetui met ritssluiting
Artikel nr: 0510111
€ 28,86 € 23,85
Speciaal voor u besteld
per pagina
2 Items
Ampullenetui