Zoeken
Oogbeitel Nicati Vlak 12cm
Artikel nr: 0265362

Oogbeitel Nicati Vlak 12cm

€ 13,56 € 11,21
Oogbeitel Nicati Vlak 12cm
Oogbeitel Nicati Vlak 12cm
€ 13,56 € 11,21
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265362
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Oogbeitel Nicati Vlak, met een lengte van 12 cm, is een precisie-instrument vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, speciaal ontworpen voor gebruik bij oogheelkundige ingrepen. Deze fijne oogbeitel is ideaal voor het losmaken van vastliggende verontreinigingen tijdens delicate oogoperaties, waarbij de vlakke vormgeving zorgt voor nauwkeurige manipulatie zonder schade aan te brengen.

Specificaties
Algemeen
Referentienummer
B001100.12
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Oogbeitel Nicati Vlak van 12 cm is een essentieel oogheelkundig instrument, ontworpen om chirurgen de precisie en betrouwbaarheid te bieden die nodig zijn bij oogoperaties. Dit specifieke model, vervaardigd uit uitmuntende kwaliteit roestvrij staal, staat garant voor duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. De vlakke beitelvorm maakt het een ideaal instrument voor het zorgvuldig losmaken van verontreinigingen die vastliggen op het oog, zonder het gevoelige oogweefsel te beschadigen.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Hoogwaardig Roestvrij Staal: De oogbeitel is gemaakt van roestvrij staal van uitmuntende kwaliteit, wat zorgt voor langdurig gebruik en steriliteit.
  • Vlakke Beitelvorm: De specifieke vormgeving biedt de precisie die nodig is voor delicate oogheelkundige ingrepen.
  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor een breed scala aan oogoperaties, vooral waar nauwkeurige manipulatie vereist is.
  • Reiniging: Het instrument kan veilig gereinigd worden in een ultrasoon bad of autoclaaf, wat de hygiëne en veiligheid verhoogt.

Technische Specificaties

Lengte: 12 cm
Materiaal: Roestvrij staal
Type: Vlakke oogbeitel
Toepassing: Oogheelkundige ingrepen

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik dient de oogbeitel Nicati Vlak te worden gereinigd en gesteriliseerd om een veilige chirurgische omgeving te waarborgen. Dankzij de vlakke beitelvorm kunnen chirurgen met grote precisie werken, wat essentieel is bij het verwijderen van verontreinigingen zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Na de ingreep kan het instrument eenvoudig worden gereinigd en klaargemaakt voor de volgende procedure.

Recent bekeken