Zoeken

Retourbeleid van RemkaOm het retourneren van producten zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij de mogelijkheid om producten binnen 30 dagen na ontvangst terug te sturen, mits ze zich nog in de originele staat bevinden, inclusief alle verpakkingen en etiketten. Dit is essentieel om de kwaliteit en veiligheid van onze producten te waarborgen.

Retourtermijn en voorwaarden

U heeft 30 dagen vanaf de ontvangst van het product om een retour aan te vragen. De producten moeten in de originele staat zijn, inclusief verpakking en etiketten.

Uitzonderingen:

  • Speciaal bestelde producten
  • Gekoelde artikelen
  • Onderzoeksbanken, lampen en artikelen met gebruikssporen of beschadigingen
  • Steriele/gesealde producten die geopend zijn, kunnen niet worden geretourneerd vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen

Retourkosten

De kosten voor het retourneren van producten zijn over het algemeen voor uw rekening. Echter, als het product beschadigd is, niet aan de beschrijving voldoet of als er een fout van onze kant is, zullen wij de kosten voor onze rekening nemen.

Retourprocedure

Voor een retour kunt u gebruikmaken van ons online retourportaal, of u kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon voor persoonlijke assistentie. Wij zorgen ervoor dat het proces soepel en efficiënt verloopt.

Terugbetaling en verwerking

Na ontvangst en goedkeuring van uw retour, verwerken wij deze uiterlijk binnen 7 werkdagen. De terugbetaling wordt uitgevoerd binnen 3 tot 5 werkdagen na deze verwerking, via dezelfde betaalmethode die u voor de aankoop heeft gebruikt. In geval van betalingen op rekening, stellen wij een creditfactuur op.

Contact

Als u vragen heeft over ons retourbeleid of het proces, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en te zorgen voor een soepele en zorgeloze ervaring.