Zoeken

Overige naalden

Overige naalden

De categorie Overige Naalden omvat een divers assortiment aan gespecialiseerde naalden die gebruikt worden voor een breed scala aan medische en laboratoriumprocedures, maar die niet direct vallen onder de meer gebruikelijke categorieën zoals infuusnaalden, bloedafname naalden, of spinale naalden. Deze naalden voldoen aan specifieke behoeften binnen medische, tandheelkundige, cosmetische, en onderzoeksgebieden, en zijn essentieel voor het uitvoeren van nauwkeurige en veilige procedures.

In deze uitgebreide categorie vindt men onder andere biopsienaalden, die worden gebruikt voor het verzamelen van weefselmonsters voor onderzoek; cryotherapienaalden, voor het bevriezen en behandelen van abnormale weefsels; en acupunctuurnaalden, voor therapeutische behandelingen volgens de traditionele Chinese geneeskunde. Ook omvat het speciale injectienaalden voor esthetische behandelingen, zoals fillers en botulinetoxine-injecties, evenals naalden voor diergeneeskundig gebruik.

Deze naalden verschillen in ontwerp, lengte, en diameter, afhankelijk van hun specifieke toepassingen. Ze zijn gemaakt om minimale ongemakken te veroorzaken en de efficiëntie van de procedure te maximaliseren, met kenmerken zoals precisiepunten, flexibiliteit, en compatibiliteit met verschillende injectiesystemen of apparaten.

Veiligheid, steriliteit, en eenmalig gebruik zijn cruciale aspecten bij deze categorie naalden, om infectierisico's te verminderen en optimale resultaten te garanderen. Veel van deze naalden zijn voorzien van veiligheidsmechanismen of worden geleverd met beschermende omhulsels om naaldprikincidenten te voorkomen.

De categorie Overige Naalden biedt een compleet aanbod aan hulpmiddelen voor professionals in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar specifieke naaldoplossingen voor geavanceerde medische en cosmetische procedures.

per pagina
3 Items
B.Braun Stimuplex A Naald 21G x 100 mm, 25 stuks
B.Braun Stimuplex A Naald 21G x 100 mm, 25 stuks
Artikel nr: 00888810
€ 387,14 € 319,95
Speciaal voor u besteld
B.Braun Stimuplex A Naald 22G x 50 mm, 25 stuks
B.Braun Stimuplex A Naald 22G x 50 mm, 25 stuks
Artikel nr: 00888811
€ 405,29 € 334,95
Speciaal voor u besteld
Epiduraal set PERIFIX 401
Epiduraal set PERIFIX 401
Artikel nr: 00888818
€ 338,74 € 279,95
Speciaal voor u besteld
per pagina
3 Items
Overige naalden