Zoeken

Microscopen

Microscopen

In de categorie Microscopen vind je een breed assortiment aan microscopische apparatuur, essentieel voor laboratoria die zich richten op biologisch, medisch, chemisch, en materiaalwetenschappelijk onderzoek. Microscopen stellen wetenschappers en onderzoekers in staat om structuren en organismen te bekijken die met het blote oog niet waarneembaar zijn, en zijn onmisbaar voor de analyse van cellen, micro-organismen, weefsels, en nanomaterialen.

Deze categorie omvat verschillende soorten microscopen, waaronder lichtmicroscopen, elektronenmicroscopen, fluorescerende microscopen, en confocale microscopen, elk ontworpen voor specifieke toepassingen. Lichtmicroscopen zijn veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van onderwijs tot complex onderzoek. Elektronenmicroscopen bieden een veel hogere resolutie, ideaal voor het bestuderen van de structuur van cellen en virussen op moleculair niveau. Fluorescerende en confocale microscopen worden gebruikt voor gedetailleerde beeldvorming van levende cellen en weefsels, met de mogelijkheid om dynamische processen in real-time te volgen.

Accessoires en aanvullende uitrustingen zoals objectieven, oculairs, camera's, en software voor beeldanalyse zijn ook onderdeel van deze categorie, waarmee de functionaliteit van microscopen verder wordt uitgebreid voor specifieke onderzoeksbehoeften.

per pagina
1 producten
Lenspapier 100 x 150 mm, 100 stuks
Lenspapier 100 x 150 mm, 100 stuks
Artikel nr: 0610114
€ 4,78 € 3,95
Speciaal voor u besteld
per pagina
1 producten
Microscopen