Zoeken
Quire oorhevel 11 cm
Artikel nr: 0264055

Quire oorhevel 11 cm

€ 25,99 € 21,48
Quire oorhevel 11 cm
Quire oorhevel 11 cm
€ 25,99 € 21,48
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0264055
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Quire oorhevel van 11 cm is een revolutionair instrument in de KNO-praktijk, speciaal ontworpen voor het verwijderen van vreemde voorwerpen uit de neus. Met zijn unieke mechanisme dat 90 graden kan draaien, is deze hevel perfect voor het veilig en efficiënt verwijderen van kleine objecten zoals kralen of knikkers.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001185.11
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
11 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Probleem
Oorklachten
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel, Oor
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

De Quire oorhevel, met een lengte van 11 cm, is een innovatief en essentieel instrument voor elke KNO-specialist. Dit zorgvuldig ontworpen instrument speelt een cruciale rol bij het verwijderen van vreemde voorwerpen uit de neus, een veelvoorkomend probleem bij kinderen.

  • Materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, garandeert de Quire oorhevel duurzaamheid en een lange levensduur. Het materiaal zorgt ook voor een gemakkelijke sterilisatie, wat essentieel is voor de hygiëne in medische praktijken.
  • Lengte en Ontwerp: Met zijn optimale lengte van 11 cm biedt dit instrument een uitstekende balans en controle. Het slanke ontwerp maakt het mogelijk om naast vreemde voorwerpen in de neus te manoeuvreren zonder ongemak voor de patiënt.
  • Uniek Mechanisme: Het meest onderscheidende kenmerk van de Quire oorhevel is het innovatieve mechanisme dat het uiteinde 90 graden laat draaien. Hierdoor kan de gebruiker het vreemde voorwerp veilig vastgrijpen en verwijderen.
  • Veiligheid en Efficiëntie: Het ontwerp van de hevel verzekert een veilige ingreep, waardoor risico's op neusslijmvliesbeschadiging worden geminimaliseerd. Het instrument is uiterst effectief voor het verwijderen van kleine, harde voorwerpen zoals kralen en knikkers.
Recent bekeken