Zoeken
Buck oorhevel 11 cm
Artikel nr: 0610360

Buck oorhevel 11 cm

€ 36,81 € 30,42
Buck oorhevel 11 cm
Buck oorhevel 11 cm
€ 36,81 € 30,42
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610360
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Buck oorhevel is een veelzijdig en betrouwbaar instrument voor het verwijderen van vreemde voorwerpen uit neus en oor. Met een totale lengte van 11 cm en een effectieve lengte van 7 cm (exclusief handvat), combineert dit roestvrijstalen instrument precisie met duurzaamheid, essentieel voor elke medische praktijk.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B000140.11
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
11 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

De Buck oorhevel 11 cm is een gespecialiseerd vreemdlichaam instrument, ontworpen om veilig en effectief vreemde voorwerpen, zoals kraaltjes, uit de neus of het oor te verwijderen. Dit instrument is een must-have voor KNO-artsen en andere medische professionals.

  • Model en Afmetingen: Het Buck model heeft een totale lengte van 11 cm, waarvan 7 cm effectieve lengte exclusief het handvat. Deze afmetingen zorgen voor een optimale balans tussen controle en bereikbaarheid in de neusholte en het oorkanaal.
  • Materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, staat de Buck oorhevel garant voor een lange levensduur en is bestand tegen herhaaldelijk gebruik en sterilisatie. De kwaliteit van het materiaal zorgt voor een veilige en hygiënische ervaring bij elke procedure.
  • Gebruiksgemak: Dankzij het ergonomische ontwerp ligt het instrument comfortabel in de hand, wat bijdraagt aan precisie en stabiliteit tijdens het verwijderen van vreemde voorwerpen.
  • Sterilisatie: Het instrument kan eenvoudig gereinigd worden met behulp van een ultrasoon reiniger of autoclaaf, wat de hygiëne en veiligheid in medische settings waarborgt.
Recent bekeken