Zoeken
One Touch Verio Teststrips, 50 stuks
Artikel nr: 0162160
Merk: LifeScan

One Touch Verio Teststrips, 50 stuks

€ 38,15 € 35,00
One Touch Verio Teststrips, 50 stuks
One Touch Verio Teststrips, 50 stuks
€ 38,15 € 35,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: LifeScan
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0162160
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

One Touch Verio Teststrips, in een verpakking van 50 stuks, zijn ontworpen voor gebruik met One Touch Verio bloedglucosemeters. Deze teststrips bieden een snelle, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke manier voor mensen met diabetes om hun bloedglucoseniveaus te monitoren. Dankzij de geavanceerde technologie kunnen gebruikers met een kleine bloeddruppel binnen enkele seconden hun resultaten krijgen, wat bijdraagt aan een effectiever diabetesmanagement.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
LifeScan
Referentienummer
11211
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De One Touch Verio Teststrips zijn een vitaal onderdeel van een dagelijkse diabeteszorgroutine, waardoor individuen hun bloedglucoseniveaus nauwkeurig en gemakkelijk kunnen bijhouden. Deze strips zijn specifiek ontworpen om te werken met One Touch Verio serie bloedglucosemeters, waarbij ze betrouwbare resultaten leveren die essentieel zijn voor het beheersen van diabetes.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Nauwkeurigheid: Biedt nauwkeurige metingen, essentieel voor effectief diabetesmanagement.
  • Gebruikersgemak: Vereist slechts een kleine bloeddruppel en levert resultaten in enkele seconden, waardoor dagelijkse monitoring minder belastend wordt.
  • Compatibiliteit: Ontworpen voor exclusief gebruik met One Touch Verio bloedglucosemeters.
  • Volume: Verkrijgbaar in verpakkingen van 50 stuks, ideaal voor regelmatige monitoring.

Gebruiksaanwijzing

Plaats een nieuwe teststrip in uw One Touch Verio meter wanneer u klaar bent om een meting uit te voeren. Breng een kleine bloeddruppel aan op het uiteinde van de strip. Uw bloedglucosemeter zal dan automatisch de meting starten en binnen enkele seconden uw resultaat weergeven.

Veiligheid en Opslag

Bewaar de teststrips in hun originele verpakking op een droge plaats bij kamertemperatuur. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en extreme temperaturen. Open de stripverpakking pas wanneer u klaar bent om een test uit te voeren om de kwaliteit van de strips te behouden.

Recent bekeken