Zoeken
Laminaatrol 200 m x 50 mm
Artikel nr: 0610572
Merk: Servoprax

Laminaatrol 200 m x 50 mm

€ 32,61 € 26,95
Laminaatrol 200 m x 50 mm
Laminaatrol 200 m x 50 mm
€ 32,61 € 26,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610572
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De laminaatrol van 200 meter bij 50 millimeter is een essentiële keuze voor medische professionals die behoefte hebben aan betrouwbare en steriele verpakkingsoplossingen. Deze compacte en veelzijdige laminaatrol is ideaal voor het veilig verpakken van kleinere medische instrumenten en materialen, waarbij het duurzaamheid en bescherming tegen contaminatie biedt.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Servoprax
Referentienummer
F5 1508
Afmeting
200 m x 50 mm
Verpakkingstype
Rol
Certificering
ISO-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De laminaatrol, met een indrukwekkende lengte van 200 meter en een breedte van 50 millimeter, is speciaal ontworpen voor gebruik in medische, tandheelkundige en laboratoriumomgevingen. Deze rol biedt een praktische en efficiënte oplossing voor het steriel verpakken van diverse soorten kleine instrumenten en materialen.

  • Hoogwaardig Laminaatmateriaal: Vervaardigd uit sterk en scheurbestendig laminaat, wat zorgt voor een duurzame bescherming.
  • Ideaal voor Kleine Items: De breedte van 50 millimeter is perfect voor het verpakken van kleinere instrumenten en materialen, wat maximale flexibiliteit en efficiëntie biedt.
  • Lange Rol voor Langdurig Gebruik: Met een lengte van 200 meter biedt de rol een langdurige voorraad, waardoor het een kosteneffectieve keuze is.
  • Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor gebruik in een breed scala aan professionele medische instellingen, waaronder ziekenhuizen, tandartspraktijken en laboratoria.
  • Op Maat Snijdbaar: De rol kan eenvoudig op de gewenste lengte worden gesneden, wat zorgt voor aanpasbaarheid aan specifieke behoeften.
Recent bekeken