Zoeken
Semmes-Weinstein Monofilament 10 gram
Artikel nr: 0220050

Semmes-Weinstein Monofilament 10 gram

€ 29,21 € 24,14
Semmes-Weinstein Monofilament 10 gram
Semmes-Weinstein Monofilament 10 gram
€ 29,21 € 24,14
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0220050
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Ontdek de precisie van het originele Semmes-Weinstein Monofilament 10 gram, uw essentiële instrument voor neurologische testen. Dit fijngevoelige hulpmiddel is ontworpen om de drempelwaarden van de huidgevoeligheid te meten, waardoor het een onmisbare keuze is voor professionals in de gezondheidszorg. Met zijn gebruiksgemak en betrouwbare resultaten biedt het een helder inzicht in de zenuwfunctie van patiënten.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001039.12
Kleur
Rood
Materiaal
Kunststof
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Probleem
Diabetische voet
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Overzicht Semmes-Weinstein Monofilament 10 gram

Het originele Semmes-Weinstein Monofilament van 10 gram is een gespecialiseerd instrument dat ontwikkeld is voor het nauwkeurig beoordelen van huidgevoeligheid en de gezondheid van zenuwvezels. Door het toepassen van een subtiele en gestandaardiseerde druk op verschillende delen van de huid, stelt dit instrument zorgverleners in staat om de aanwezigheid van sensibele stoornissen te detecteren, wat cruciaal is voor het diagnosticeren van neuropathie en andere gerelateerde aandoeningen.

Belangrijke Kenmerken en Voordelen

  • Precieze Gevoeligheid: Met een gestandaardiseerde druk van 10 gram biedt het een betrouwbare meting van minimale sensatiedrempels, essentieel voor nauwkeurige neurologische beoordelingen.
  • Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Het intuïtieve ontwerp maakt het instrument eenvoudig in gebruik, waardoor zorgverleners consistente en betrouwbare resultaten kunnen leveren.
  • Duurzaamheid: Gefabriceerd uit hoogwaardige materialen die een lange levensduur en betrouwbaarheid garanderen voor regelmatig gebruik in diverse medische settings.
  • Veelzijdigheid: Het monofilament is geschikt voor een breed scala aan medische disciplines, waaronder neurologie, diabeteszorg, en revalidatie, waardoor het een veelzijdig instrument is voor diverse zorgverleners.

Technische Specificaties en Gebruiksinstructies

Het Semmes-Weinstein Monofilament is vervaardigd met het oog op precisie en duurzaamheid, en levert een consistente druk van 10 gram voor accurate testresultaten. Het gebruik van het instrument is eenvoudig: plaats het monofilament loodrecht op de huid tot het buigt, om de aan- of afwezigheid van sensatie te beoordelen. Deze methode biedt waardevolle informatie over de sensorische drempels van de patiënt, cruciaal voor het inzetten van tijdige interventies om de voortgang van neuropathische aandoeningen te beheersen.

Wij verkopen de originele Semmes-Weinstein Monofilament.

Recent bekeken