Zoeken
Stemvork RVS met voet 256Hz, 19 cm
Artikel nr: 264060-19

Stemvork RVS met voet 256Hz, 19 cm

€ 42,29 € 34,95
Stemvork RVS met voet 256Hz, 19 cm
Stemvork RVS met voet 256Hz, 19 cm
€ 42,29 € 34,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
 • Uw specialist met +120 jaar ervaring
 • Altijd scherp geprijst
 • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 264060-19
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Ontdek de precisie van onze Stemvork RVS met voet 256 Hz, een essentieel instrument voor professionals in de gezondheidszorg. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en met een lengte van 19 cm, biedt deze stemvork een zuivere en lang aanhoudende toon voor sensibele evaluaties, neurologische tests voor veelal een diabetische voet. De perfecte harmonie van functionaliteit en duurzaamheid maakt het een onmisbare tool in elke praktijk.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001441.19
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
19 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Probleem
Diabetische voet
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Particulier, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

In de wereld van medische diagnostiek en geluidstherapie staat precisie centraal. Onze Stemvork 256 Hz is zorgvuldig ontworpen om aan deze behoefte te voldoen, door het leveren van een consistente en nauwkeurige toon die essentieel is voor diverse professionele toepassingen. Met zijn 19 cm lengte en gefabriceerd uit duurzaam roestvrij staal, combineert deze stemvork robuustheid met een elegante vormgeving, waardoor hij zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is voor gebruik.

Door de voet kunt u hem veilig rechtop bewaren. 

Belangrijkste kenmerken van onze Stemvork 256 Hz:

 • Hoge Precisie: Afgestemd op 256 Hz, ideaal voor sensibiliteits testen en audiologische testen, waaronder het beoordelen van het gehoorvermogen en de vibratiegevoeligheid.
 • Kwaliteitsmateriaal: Vervaardigd uit premium roestvrij staal, waardoor het bestand is tegen roest en corrosie en geschikt voor herhaaldelijk gebruik. Roestvrij Staal geeft ook een langere trillingsduur dan vernikkelde stemvorken.
 • Duurzaam Ontwerp: Met een lengte van 19 cm, biedt het een comfortabele grip en is het gemakkelijk te hanteren tijdens medische en therapeutische procedures. De voet zorgt ervoor dat u hem gemakkelijk rechtop neer kunt plaatsen.
 • Veelzijdig in Gebruik: Naast medische diagnostiek, is het ook een waardevol hulpmiddel voor geluidstherapie, ontspanningstechnieken, en neurologische sensibiliteitstesten dankzij de zuivere toon en vibratie.
 • Makkelijk te Reinigen: Het gladde oppervlak zorgt voor een eenvoudige reiniging en sterilisatie, essentieel voor het handhaven van hygiëne in medische omgevingen.

De Stemvork 256 Hz met voet is niet alleen een hulpmiddel voor het diagnosticeren en behandelen van patiënten maar speelt ook een rol in educatieve settings en bij het afstemmen van muziekinstrumenten, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op elke professionele toolkit.

Gebruiksinstructies:

 • Houd de stemvork bij de steel vast en sla zachtjes tegen een hard oppervlak om de toon te activeren. Een alternatieve mogelijkheid is de stemvorkspanner. Hierbij geeft de stemvork elke keer bijna dezelfde trillingsduur en is het prettiger voor de uitvoerder.
 • Plaats de trillende stemvork dicht bij het oor voor audiologische tests, of tegen de huid voor het evalueren van de vibratiegevoeligheid.
 • Reinig en desinfecteer de stemvork na elk gebruik om kruisbesmetting te voorkomen.
Recent bekeken