Zoeken
Braun-Stadler episiotomie gebogen schaar 14,5 cm
Artikel nr: 0265153

Braun-Stadler episiotomie gebogen schaar 14,5 cm

€ 18,09 € 14,95
Braun-Stadler episiotomie gebogen schaar 14,5 cm
Braun-Stadler episiotomie gebogen schaar 14,5 cm
€ 18,09 € 14,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265153
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Braun-Stadler Episiotomie Schaar, met een lengte van 14,5 cm en een gebogen design, is een gespecialiseerd chirurgisch instrument, ontworpen voor gebruik tijdens de bevalling. Deze schaar speelt een cruciale rol bij het uitvoeren van een episiotomie, een chirurgische ingreep die uitgevoerd wordt om de vaginale opening te vergroten ter bevordering van de bevalling.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
A009560.14
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
14 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Behandeling
Geboorte
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Particulier, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel, Rechtshandig
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

De Braun-Stadler Episiotomieschaar 14,5 cm RVS, is een onmisbaar instrument voor zorgverleners in de verloskunde. Deze schaar is specifiek ontworpen om de uitvoering van een episiotomie, een perineale snede gemaakt tijdens de bevalling, te optimaliseren. Met zijn unieke ontwerp en vervaardigd uit hoogwaardig staal, vertegenwoordigt deze schaar de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en waarde.

  • Speciaal Ontwerp: De bladen van de schaar staan onder een lichte hoek ten opzichte van de handgrepen, wat de gebruiker in staat stelt de episiotomie onder verschillende hoeken uit te voeren, voor een betere toegang en meer comfort voor de patiënt.
  • Hoogwaardig Materiaal: Gemaakt van kwaliteitsstaal, garandeert deze episiotomieschaar langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Het roestvrijstalen materiaal zorgt voor een eenvoudige reiniging en sterilisatie, cruciaal voor het handhaven van hoge hygiënische normen in de verloskunde.
  • Ergonomisch en Veilig: De ergonomisch ontworpen grepen bieden een veilige en comfortabele grip, essentieel voor het nauwkeurig uitvoeren van medische procedures. Dit vermindert de kans op vermoeidheid en verhoogt de precisie tijdens langdurig gebruik.
  • Concurrerende Prijs: Medipharchem staat bekend om het leveren van kwalitatief hoogwaardige medische instrumenten tegen betaalbare prijzen. De Braun-Stadler Episiotomieschaar is geen uitzondering en biedt uitstekende waarde zonder in te leveren op kwaliteit of prestatie.

De Braun-Stadler Episiotomieschaar 14,5 cm RVS is een essentieel instrument dat elke professional in de verloskunde zou moeten hebben. Het biedt de precisie en flexibiliteit die nodig zijn om de best mogelijke zorg te verlenen, terwijl het ook bijdraagt aan de veiligheid en het comfort van de patiënt tijdens een van de meest kritieke momenten in hun leven.

Recent bekeken