Zoeken
Microlife WatchBP Office enkel-armindex
Artikel nr: 0110009

Microlife WatchBP Office enkel-armindex

€ 1.632,29 € 1.349,00
Microlife WatchBP Office enkel-armindex
Microlife WatchBP Office enkel-armindex
€ 1.632,29 € 1.349,00
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0110009
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Ervaar de precisie en betrouwbaarheid van professionele bloeddrukmeting met de Microlife WatchBP Office ABI. Deze geavanceerde bloeddrukmeter is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik, waarbij hij uniek de bloeddruk aan zowel arm als enkel meet voor een accurate enkel-armindex (EAI). Uitgerust met AFIB-technologie, biedt het toestel een uitgebreide cardiovasculaire gezondheidscontrole.

Specificaties
Algemeen
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Microlife WatchBP Office ABI onderscheidt zich door zijn vermogen om tegelijkertijd de bloeddruk aan de arm en de enkel te meten. Deze belangrijke meting, bekend als de enkel-armindex, is essentieel voor de beoordeling van perifere vaatziekten. Het apparaat is klinisch gevalideerd en heeft een BHS A/A-waardering ontvangen, wat wijst op zijn hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

  • Geavanceerde AFIB-technologie: Detecteert atriumfibrilleren, een belangrijke indicator voor cardiovasculaire aandoeningen.
  • Automatische Duale Armmetingen: Voor betrouwbare tussenarmverschil (IAD) metingen.
  • Data-analyse via Software: Sluit aan op een PC met Bluetooth voor een eenvoudige en snelle analyse van patiëntgegevens.
  • Compleet met Accessoires: Inclusief twee maten manchetten (M en L) en een enkelmanchet, plus een adapter en oplaadbaar accupack.

De WatchBP Office ABI is niet alleen een instrument voor bloeddrukmeting, maar ook een cruciaal hulpmiddel voor het screenen op cardiovasculaire risico's dankzij zijn vermogen om atriale fibrillatie (AFIB) te detecteren. Deze functie is van onschatbare waarde bij het vroegtijdig identificeren van risico's op beroertes en hartziekten.

Met drie meetmethoden – ABI, ROUTINE en SCREEN – biedt de WatchBP Office ABI veelzijdigheid in gebruik. De 'ROUTINE'-modus geeft een gemiddelde van twee metingen weer, terwijl de 'SCREEN'-modus gelijktijdige metingen aan beide armen verricht. Deze functies, gecombineerd met de mogelijkheid om metingen te verbergen voor de patiënt, gemiddelde arteriële druk (MAP) en polsdruk (PP) te berekenen, maken het een veelzijdig en waardevol instrument voor elke medische professional.

In de verpakking vindt u naast de bloeddrukmeter zelf, een adapter en accupack voor ongeveer 500 metingen, twee maten manchetten voor de armen, een enkelmanchet, en een Nederlandse handleiding.

Downloads
Snelkaart WatchBP (8.02 MB)
Recent bekeken