Zoeken
Veiligheidsbril Lifeguard Basic
Artikel nr: 1011697

Veiligheidsbril Lifeguard Basic

€ 9,62 € 7,95
Veiligheidsbril Lifeguard Basic
Veiligheidsbril Lifeguard Basic
€ 9,62 € 7,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 1011697
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Lifeguard Basic veiligheidsbril biedt multifunctionele bescherming tegen grote stofdeeltjes met zijn DIN EN 166 certificering. Ontworpen voor een uitstekende pasvorm, beschikt deze bril over een verstelbare band en een groot gezichtsveld, waardoor hij comfortabel te dragen is voor langere perioden.

Specificaties
Algemeen
Referentienummer
H7 277382
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Veiligheid op de werkplek is van het grootste belang, en de Lifeguard Basic veiligheidsbril speelt hierin een cruciale rol. Deze bril, met zijn robuuste plastic ontwerp, is gecertificeerd volgens DIN EN 166 normen, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor persoonlijke oogbescherming tegen grote stofdeeltjes. Of u nu in een laboratorium werkt, op een bouwplaats, of in een werkplaats, de Lifeguard Basic biedt de bescherming die u nodig heeft.

Kenmerken en Voordelen

  • Uitgebreide Bescherming: Specifiek ontworpen om uw ogen te beschermen tegen grote stofdeeltjes, waardoor het risico op irritatie of schade aanzienlijk vermindert.
  • Uitstekende Pasvorm: Met de verstelbare band kunt u de pasvorm gemakkelijk aanpassen, waardoor de bril stevig en comfortabel zit, ongeacht de vorm van uw hoofd.
  • Groot Gezichtsveld: Het ontwerp van de bril maximaliseert uw zichtbaarheid, wat niet alleen uw veiligheid verbetert maar ook uw werkprestaties.
  • Comfortabel voor Langdurig Gebruik: Het lichte gewicht en de ergonomische vorm zorgen ervoor dat u de bril urenlang comfortabel kunt dragen.

Technische Specificaties

De Lifeguard Basic veiligheidsbril voldoet aan de strenge DIN EN 166 normen, waardoor hij een veilige keuze is voor verschillende werkomgevingen. De bril is gemaakt van duurzaam plastic, ontworpen om een langdurige bescherming en comfort te bieden. Dankzij de verstelbare band past hij op bijna elk hoofd, en het ontwerp met een groot gezichtsveld zorgt ervoor dat u altijd een onbelemmerd zicht heeft.

Toepassingen

Deze veiligheidsbril is ideaal voor gebruik in een breed scala aan industrieën, waaronder bouw, productie, laboratoriumwerk en meer. Zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid maken hem tot een essentieel onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen voor werknemers.

Recent bekeken