Zoeken
Tabouret Economy Zwart, harde wielen
Artikel nr: 0213072-ZW

Tabouret Economy Zwart, harde wielen

€ 181,44 € 149,95
Tabouret Economy Zwart, harde wielen
Tabouret Economy Zwart, harde wielen
€ 181,44 € 149,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0213072-ZW
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Tabouret Economy Zwart is een veelzijdige en comfortabele werkstoel met harde wielen, specifiek ontworpen voor gebruik op zachte vloerbedekking. Deze tabouret is uitgerust met een dik gepolsterde zitting bedekt met imitatieleer, een duurzame plastic basis en rembare wielen. De zithoogte is verstelbaar van 45 tot 57 cm, en de zitting heeft een diameter van 38,5 cm. De paddingdikte van 5 cm biedt extra comfort tijdens langdurig zitten.

Specificaties
Algemeen
Referentienummer
F8 688320
Kleur
Zwart
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Tabouret Economy Zwart is een ideale keuze voor professionals die behoefte hebben aan een comfortabele, mobiele zitoplossing in hun werkruimte. Of het nu gaat om een kantoor, kliniek of schoonheidssalon, deze tabouret biedt een combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. De stoel is voorzien van een dik gepolsterde zitting van 5 cm dik, bekleed met hoogwaardig imitatieleer, waardoor deze zowel duurzaam als gemakkelijk schoon te houden is.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Dik Gepolsterde Zitting: Met een paddingdikte van 5 cm biedt de zitting extra comfort, zelfs bij langdurig gebruik.
  • Hoogwaardige Imitatieleer Bekleding: Eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, terwijl het een stijlvolle uitstraling geeft.
  • Hoogte Verstelbaar: De zithoogte is verstelbaar tussen 45 en 57 cm, wat zorgt voor een optimale ergonomie voor gebruikers van verschillende lengtes.
  • Duurzame Plastic Basis: Biedt stabiliteit en duurzaamheid, waardoor de tabouret geschikt is voor dagelijks gebruik in diverse omgevingen.
  • Rembare Wielen: Voorzien van rembare wielen die zorgen voor mobiliteit wanneer nodig, en stabiliteit wanneer de remmen zijn ingeschakeld.
  • Harde Wielen voor Zachte Vloerbedekking: Speciaal ontworpen voor gebruik op zachte vloeren, zoals tapijt.

Technische Specificaties

Zitdiameter: 38,5 cm
Zithoogte: Verstelbaar van 45 tot 57 cm
Paddingdikte: 5 cm
Materiaal: Imitatieleer, plastic basis
Wielen: Harde wielen geschikt voor zachte vloeren

Gebruik en Onderhoud

De Tabouret Economy Zwart is eenvoudig in gebruik en onderhoud. De zithoogte kan snel worden aangepast met een handige hendel onder de zitting, terwijl het imitatieleer met een vochtige doek kan worden afgenomen voor regelmatig onderhoud. De remfunctie op de wielen zorgt voor veiligheid en stabiliteit tijdens gebruik.

Recent bekeken