Zoeken
Soft-Hand Hi-Risk Latex handschoenen Medium, 50 stuks
Artikel nr: 088122
Merk: Servoprax

Soft-Hand Hi-Risk Latex handschoenen Medium, 50 stuks

€ 31,76 € 26,25
Soft-Hand Hi-Risk Latex handschoenen Medium, 50 stuks
Soft-Hand Hi-Risk Latex handschoenen Medium, 50 stuks
€ 31,76 € 26,25
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
 • Uw specialist met +120 jaar ervaring
 • Altijd scherp geprijst
 • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 088122
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Soft-Hand Hi-Risk Latex handschoenen zijn medische handschoenen gemaakt van natuurlijk latex, ontworpen voor eenmalig gebruik in diverse medische, laboratorium- en hygiëne toepassingen. Deze handschoenen zijn dikker dan normale latex handschoenen en bieden effectieve bescherming tegen kruisbesmetting en chemische blootstelling, terwijl ze toch een hoge mate van flexibiliteit en tastgevoeligheid behouden. Ze zijn geschikt voor procedures waarbij nauwkeurigheid en gevoeligheid voor aanraking vereist zijn, zoals in de tandheelkunde, diagnostische laboratoria en bij chirurgische ingrepen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Servoprax
Referentienummer
H9 7051
Kleur
Blauw
Materiaal
Latex
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Preventief
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel, Particulier
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Maat
M
Soort
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Productomschrijving

Soft-Hand Hi-Risk Latex handschoenen zijn essentieel voor sterke veiligheid en hygiëne in gezondheidszorg en laboratoria. Dubbel gechloreerd, sterke kwaliteit met elk 6,8 g (gemiddelde waarde). De handschoenen zijn langer voor over de armen.

 • Natuurlijk latex materiaal: Gemaakt van hoogwaardig latex, wat zorgt voor een goede pasvorm en flexibiliteit, en tegelijkertijd een sterke barrière vormt tegen contaminanten.
 • Hoge tastgevoeligheid: Deze handschoenen bieden uitstekende tactiele gevoeligheid, met een micro-reliëf, wat cruciaal is voor grip bij precisietaken en het manipuleren van kleine instrumenten.
 • Poedervrij ontwerp: Veel Soft-Hand handschoenen zijn poedervrij door veelvuldige spoelingen, wat het risico op allergische reacties vermindert en ze geschikt maakt voor mensen met een gevoelige huid.
 • Veelzijdig gebruik: Ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder medische onderzoeken, tandheelkundige procedures, laboratoriumwerk en hygiënische taken.
 • Wegwerp en hygiënisch: Ontworpen voor eenmalig gebruik, wat helpt bij het handhaven van een steriele omgeving en het voorkomen van kruisbesmetting.

Gebruiksinstructies:

 1. Kies de juiste maat voor een comfortabele pasvorm.
 2. Zorg dat de handen schoon en droog zijn voordat u de handschoenen aantrekt.
 3. Trek de handschoenen voorzichtig aan zonder ze uit te rekken of te scheuren.
 4. Na gebruik, verwijder de handschoenen voorzichtig en vermijd contact met de buitenkant.
 5. Gooi de gebruikte handschoenen weg in een geschikte afvalcontainer.

Soft-Hand Hi-Risk Latex handschoenen zijn een betrouwbare keuze voor professionals die extra sterke, comfortabele en tactiele handschoenen nodig hebben voor hun werk.


Handschoen met dubbele functie als beschermende handschoen volgens PSA verordening (EU) 2016/425 Cat. III, EN 420-2003 + A1-2009, EN ISO 374-1-2016 + A1 2018 EN ISO 374-5-2016 en medische onderzoekshandschoenen volgens MDR (EU) 2017/745, EN 455:1-4.
 

Recent bekeken