Zoeken
Sempermed DermaPlus Chirurgische Steriele Handschoen Maat 7.5, 50 paar
Artikel nr: 081240
Merk: Sempermed

Sempermed DermaPlus Chirurgische Steriele Handschoen Maat 7.5, 50 paar

€ 47,80 € 39,50
Sempermed DermaPlus Chirurgische Steriele Handschoen Maat 7.5, 50 paar
Sempermed DermaPlus Chirurgische Steriele Handschoen Maat 7.5, 50 paar
€ 47,80 € 39,50
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Sempermed
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 081240
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Sempermed Dermaplus OK Steriele Handschoenen Maat 7.5 zijn hoogwaardige, licht gepoederde chirurgische handschoenen van natuurlijk rubber. Verpakt per 50 paar, bieden deze handschoenen een uitstekende scheurweerstand en betrouwbare ondoordringbaarheid dankzij een speciaal dubbel-dipproductieproces. Met hun micro-ruwe oppervlaktetextuur bieden ze een betrouwbare grip, zelfs in vochtige omgevingen, en hun volledig anatomische vorm met natuurlijk gebogen vingers zorgt voor comfort tijdens het dragen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Sempermed
Referentienummer
823152729
Materiaal
Latex
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Preventief
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel, Waterdicht
Uitvoering
Steriel, Rechtshandig, Linkshandig
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Maat
7,5
Soort
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Omschrijving

De Sempermed Dermaplus OK Steriele Handschoenen Maat 7.5 zijn ontworpen met de veiligheid en het comfort van medische professionals in gedachten. Deze licht gepoederde, steriele chirurgische handschoenen zijn vervaardigd uit natuurlijk rubber en bieden zowel hoge scheurweerstand als betrouwbare ondoordringbaarheid, wat essentieel is voor medische procedures.

Voordelen en Eigenschappen

  • Hoogwaardige Productie: Geproduceerd met een dubbel-dipproductieproces voor extra scheurweerstand en ondoordringbaarheid.
  • Betrouwbare Grip: De micro-ruwe oppervlaktetextuur zorgt voor een uitstekende grip, zelfs in vochtige omstandigheden.
  • Anatomisch Ontwerp: Volledig anatomisch gevormd met breder en comfortabeler handrugontwerp en natuurlijk gebogen vingers voor extra draagcomfort.
  • Materiaal: Gemaakt van natuurlijk rubber (NR), met een interne afwerking die licht gepoederd is met natuurlijke maïszetmeel.
  • Specificaties: Voldoet aan verschillende EN-normen en ISO-specificaties, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid garandeert.

Veelzijdig Gebruik

Deze handschoenen zijn geschikt voor een breed scala aan medische procedures, waaronder chirurgische ingrepen, en bieden bescherming tegen chemische stoffen voor een beperkte tijd. De handschoenen zijn ook ideaal voor gebruik in laboratoria, tandheelkundige klinieken en andere medische instellingen waar steriele omstandigheden noodzakelijk zijn.

Sterilisatie en Verpakking

Gesteriliseerd met bestraling om steriliteit te garanderen, worden de handschoenen per paar verpakt in een ozonbestendige, medische peelverpakking. De verpakking bevat 50 paar, met een sterilisatie-indicator op zowel de dispenserdoos als de transportdoos, wat de veiligheid en steriliteit verder waarborgt.

Recent bekeken