Zoeken
Ingoman Desinfectie- en Zeep Dispenser, 500 ml
Artikel nr: 088044-5
Merk: Ophardt

Ingoman Desinfectie- en Zeep Dispenser, 500 ml

€ 119,79 € 99,00
Ingoman Desinfectie- en Zeep Dispenser, 500 ml
Ingoman Desinfectie- en Zeep Dispenser, 500 ml
€ 119,79 € 99,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Ophardt
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 088044-5
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Ingoman Desinfectie- en Zeepdispenser 500 ml, model 1115400, is een veelzijdige en duurzame oplossing voor hygiënebehoeften. Met zijn lange beugel, aluminium behuizing, vaatwasmachinebestendigheid en autoclaveerbaarheid biedt deze dispenser van Ophardt® Ingo-man® serie betrouwbare en gemakkelijke dispensering van desinfectiemiddelen of zeep, ideaal voor medische en publieke ruimtes.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Ophardt
Referentienummer
1115400
Materiaal
Roestvrij staal
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Ingoman Desinfectie- en Zeepdispenser 500 ml, onderdeel van de befaamde Ophardt® Ingo-man® ELS 26 A/25 serie, markeert een nieuwe standaard in hygiëne-efficiëntie en duurzaamheid. Deze dispenser, ontworpen met een robuuste aluminium behuizing, biedt een hoogwaardige, betrouwbare oplossing voor het doseren van vloeistoffen in medische faciliteiten, kantoren, en andere openbare ruimtes.

Kenmerken en Voordelen

  • Lange Beugel: Maakt bediening met de elleboog mogelijk, wat kruisbesmetting minimaliseert en de hygiëne verbetert.
  • Aluminium Behuizing: Biedt een solide, duurzame structuur die bestand is tegen de dagelijkse slijtage in drukke omgevingen.
  • Vaatwasmachinebestendig en Autoclaveerbaar: Gemakkelijk te reinigen en te steriliseren, waardoor een optimale hygiëne gehandhaafd blijft.
  • 500ml Capaciteit: Vermindert de noodzaak voor frequente navullingen, ideaal voor locaties met een hoog gebruiksvolume.

Technische Specificaties

De Ingoman Desinfectie- en Zeepdispenser heeft een inhoud van 500 ml en is uitgerust met een lange bedieningsbeugel, perfect voor hygiënische toepassingen zonder handcontact. Het model 1115400 kenmerkt zich door een sterke aluminium behuizing die de dispenser beschermt in veeleisende omgevingen. Zijn ontwerp zorgt ervoor dat het zowel in de vaatwasmachine gereinigd als in een autoclaaf gesteriliseerd kan worden, wat bijdraagt aan een moeiteloze onderhoudsroutine.

Toepassingen

Geschikt voor een breed scala aan omgevingen, waaronder ziekenhuizen, klinieken, scholen, kantoren, en openbare toiletten. De Ingoman Dispenser biedt een effectieve oplossing voor handhygiëne, essentieel voor het bevorderen van de volksgezondheid en het voorkomen van de verspreiding van ziekten.

Recent bekeken