Zoeken
D-Dimeertest, 5 testen
Artikel nr: 0320063
Merk: Cleartest

D-Dimeertest, 5 testen

€ 42,35 € 35,00
D-Dimeertest, 5 testen
D-Dimeertest, 5 testen
€ 42,35 € 35,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Cleartest
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0320063
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Cleartest D-Dimeertest is een diagnostische testkit bestaande uit 5 testen, bedoeld voor de detectie van D-Dimer, een fibrinedegradatieproduct in het bloed dat wijst op de afbraak van een bloedstolsel. Deze test speelt een cruciale rol in de uitsluiting van aandoeningen zoals longembolie, diepe veneuze trombose of gedissemineerde intravasculaire coagulatie. Met een gevoeligheid van 500 ng/ml en resultaten binnen 10 minuten biedt deze kit een efficiënte en betrouwbare methode voor spoedeisende diagnostiek.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Cleartest
Referentienummer
C3 0501-5
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Cleartest D-Dimeertest biedt een snelle en effectieve manier om de aanwezigheid van D-Dimer in het bloed te detecteren, een belangrijke indicator van bloedstolselafbraak door fibrinolyse. Deze testkit is speciaal ontwikkeld voor medisch personeel om snel aandoeningen zoals longembolie, diepe veneuze trombose of gedissemineerde intravasculaire coagulatie uit te sluiten, wat essentieel is voor een tijdige en accurate diagnose.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Hoge Gevoeligheid: Met een gevoeligheid van 500 ng/ml, biedt deze test de precisie die nodig is voor het detecteren van lage concentraties D-Dimer.
  • Snelle Resultaten: Resultaten zijn beschikbaar binnen 10 minuten, wat zorgt voor een efficiënte workflow en snelle klinische besluitvorming.
  • Gebruiksgemak: De testkit bevat een enkele druppelfles voor de bufferoplossing, waardoor het risico op kruisbesmetting wordt verminderd en er voldoende reagentia zijn voor elke cassette.
  • Opslag en Stabiliteit: Kan worden opgeslagen bij 2 - 30 °C zonder dat bevriezing nodig is, wat de houdbaarheid en gebruiksgemak verhoogt.

Technische Specificaties

Testtype: D-Dimeertest
Aantal Testen: 5
Gevoeligheid: 500 ng/ml
Resultaat Tijdsduur: 10 minuten
Opslagcondities: 2 - 30 °C, niet bevriezen
Inhoud: Testcassettes, enkele druppelfles voor bufferoplossing

Toepassing en Belangrijke Notitie

De Cleartest D-Dimeertest is een waardevol instrument voor artsen die patiënten evalueren met symptomen die wijzen op mogelijke bloedstolselgerelateerde aandoeningen. In het bijzonder is deze test van belang bij patiënten met acute borstpijn en kortademigheid, waarbij een hogere D-Dimer waarde en de afwezigheid van typische cardiale marker veranderingen kunnen wijzen op een longembolie.

Recent bekeken