Zoeken
Bedpan ondersteek met deksel ECO
Artikel nr: 0610062
Merk: MediWare

Bedpan ondersteek met deksel ECO

€ 42,29 € 34,95
Bedpan ondersteek met deksel ECO
Bedpan ondersteek met deksel ECO
€ 42,29 € 34,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610062
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De ECO RVS bedpan is een essentieel hulpmiddel voor patiëntenzorg, voorzien van een plat handvat en deksel voor gemakkelijke hantering. Het lichte ontwerp, vervaardigd uit gepolijst roestvrij staal, weegt slechts 850 gram, waardoor het zowel duurzaam als gebruiksvriendelijk is. Deze bedpan biedt een hygiënische en praktische oplossing voor bedlegerige patiënten in ziekenhuizen, zorginstellingen of thuis.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
H8 2101-ECO
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De ECO RVS bedpan staat voor een combinatie van duurzaamheid, hygiëne en gebruiksgemak. Dit hulpmiddel is speciaal ontworpen om aan de behoeften van patiënten te voldoen die bedlegerig zijn of beperkte mobiliteit hebben. De gepolijste roestvrijstalen constructie zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor eenvoudige reiniging en onderhoud, wat essentieel is voor het behouden van een hygiënische omgeving.

Kenmerken en Voordelen

  • Lichtgewicht Ontwerp: Met een gewicht van slechts 850 gram is de bedpan gemakkelijk te hanteren, zelfs voor langere tijd.
  • Gepolijst Roestvrij Staal: Biedt een glad oppervlak dat eenvoudig te reinigen is, waardoor de verspreiding van bacteriën wordt beperkt.
  • Plat Handvat en Deksel: Het platte handvat vergemakkelijkt het plaatsen en verwijderen, terwijl het deksel geurtjes minimaliseert en voor meer privacy zorgt.
  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor ziekenhuizen, zorginstellingen en thuiszorg, biedt het comfort en waardigheid aan bedlegerige patiënten.

Toepassing en Gebruik

De ECO RVS bedpan is ontworpen voor direct gebruik door patiënten in liggende of beperkt mobiele posities. Het platte handvat maakt het eenvoudig te plaatsen onder de patiënt met minimale inspanning, terwijl het deksel helpt bij het handhaven van hygiëne en privacy na gebruik. Na gebruik kan de bedpan snel worden geleegd en gereinigd met standaard desinfectiemiddelen, klaar voor het volgende gebruik.

Recent bekeken