Zoeken
ECG Elektrodes Foam Liquid gel, blauw, 30 stuks
Artikel nr: 610304-305
Merk: MediWare

ECG Elektrodes Foam Liquid gel, blauw, 30 stuks

€ 5,99 € 4,95
ECG Elektrodes Foam Liquid gel, blauw, 30 stuks
ECG Elektrodes Foam Liquid gel, blauw, 30 stuks
€ 5,99 € 4,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 610304-305
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Mediware Foam Electrode Liquid Gel, met een kleurcode blauw en voorzien van een snap connector, wordt geleverd in verpakkingen van 30 stuks. Deze ECG-elektrodes zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en bieden een betrouwbare en comfortabele ervaring tijdens elektrocardiografische metingen. Dankzij hun foam achterkant en liquid gel zorgen ze voor optimale huidcontact en signaaloverdracht.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
H5 0305
Kleur
Blauw
Materiaal
Gel, Schuim
Afmeting
5 cm
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Huidtype
Alle huidtypen
Soort
Medische wegwerpproducten
Omschrijving

De Mediware Foam Electrode Liquid Gel is een essentiële component in de uitvoering van elektrocardiografie tests. Deze elektrodes zijn speciaal ontworpen om zowel comfortabel voor de patiënt als functioneel voor de medische professional te zijn. Met een kleurcode blauw voor gemakkelijke identificatie en een snap connector voor snelle en veilige aansluiting, bieden deze elektrodes een betrouwbare oplossing voor ECG-metingen.

Kenmerken en Voordelen

  • Optimaal Huidcontact: De liquid gel zorgt voor uitstekend contact met de huid, wat resulteert in nauwkeurige en betrouwbare metingen.
  • Comfortabel Gebruik: De foam achterkant biedt comfort aan de patiënt, zelfs tijdens langdurige ECG-monitoring.
  • Gemakkelijke Identificatie: De kleurcode blauw maakt het eenvoudig om deze elektrodes snel te identificeren en te organiseren.
  • Snelle Aansluiting: De snap connector zorgt voor een snelle en veilige verbinding met de ECG-apparatuur, wat de voorbereidingstijd vermindert.
  • Steriel en Veilig: Verpakt in tassen van 30 stuks, zijn deze elektrodes ontworpen voor eenmalig gebruik, waardoor het risico op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd.

Technische Specificaties

Elke Mediware Foam Electrode Liquid Gel heeft een foam achterkant en is geïmpregneerd met een hoogwaardige liquid gel die zorgt voor een uitstekende geleiding en signaaloverdracht. De elektrodes hebben een standaard snap connector die compatibel is met de meeste ECG-apparatuur. De kleurcode blauw helpt bij de organisatie en snelle toegang tijdens ECG-tests.

Toepassingen

Deze elektrodes zijn ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, klinieken en andere medische faciliteiten waar ECG-monitoring regelmatig wordt uitgevoerd. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan patiënten en kunnen worden gebruikt voor zowel kortdurende als langdurige ECG-registratie.

Recent bekeken