Zoeken
ECG Drukknopadapter met bananenstekker, 10 stuks
Artikel nr: 0610300
Merk: MediWare

ECG Drukknopadapter met bananenstekker, 10 stuks

€ 80,47 € 66,50
ECG Drukknopadapter met bananenstekker, 10 stuks
ECG Drukknopadapter met bananenstekker, 10 stuks
€ 80,47 € 66,50
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610300
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Mediware ECG Drukknopadapter met bananenstekker, verpakt per 10 stuks, is ontworpen om ECG-verbindingen gemakkelijk en betrouwbaar aan te sluiten. Deze adapters zijn compatibel met de meeste ECG-apparatuur en zijn ideaal voor medische professionals die snel en efficiënt ECG-tests willen uitvoeren. Hun gebruiksvriendelijke drukknopmechanisme zorgt voor een stevige en veilige verbinding tussen de ECG-leads en de patiënt.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
H5 DA
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Mediware ECG Drukknopadapter is een cruciaal hulpmiddel voor cardiologische diagnostiek, waarmee zorgverleners snel en eenvoudig ECG-leads kunnen bevestigen voor accurate hartmonitoring. Deze set van 10 adapters maakt het mogelijk om bestaande ECG-apparatuur te upgraden of aan te vullen, waardoor een betrouwbare en efficiënte testomgeving wordt gecreëerd.

Kenmerken en Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Het drukknopmechanisme zorgt voor een eenvoudige, maar stevige bevestiging van de ECG-leads, wat cruciaal is voor het verkrijgen van accurate meetresultaten.
  • Compatibiliteit: Ontworpen om te werken met een breed scala aan ECG-apparatuur dankzij de universele bananenstekker aansluiting.
  • Betrouwbare Prestaties: Gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid tijdens het gebruik.
  • Efficiëntie in Patiëntenzorg: Snelle en veilige aansluiting van ECG-leads vermindert de voorbereidingstijd voor ECG-tests, wat bijdraagt aan een betere patiëntervaring.
  • Verpakking: Geleverd in een set van 10 stuks, wat zorgt voor een goede voorraad en de mogelijkheid om meerdere ECG-stations uit te rusten.

Toepassing en Gebruik

Deze ECG Drukknopadapters zijn eenvoudig in gebruik: bevestig de bananenstekker van de ECG-lead aan de adapter en druk vervolgens op de knop om de adapter aan te sluiten op de ECG-elektrode die op de patiënt is aangebracht. Dit zorgt voor een snelle en effectieve setup voor ECG-monitoring, essentieel tijdens cardiologische onderzoeken en routinecontroles.

Recent bekeken