Zoeken
ECG Thermopapier Hellige EK41 per rol
Artikel nr: 0610127
Merk: Immed

ECG Thermopapier Hellige EK41 per rol

€ 4,78 € 3,95
ECG Thermopapier Hellige EK41 per rol
ECG Thermopapier Hellige EK41 per rol
€ 4,78 € 3,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Immed
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610127
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Verzekert u van precieze en duidelijke elektrocardiogram-aflezingen met de Hellige EK41 ECG Thermopapierrollen, met afmetingen van 40m x 55mm. Deze premium kwaliteit thermopapierrollen, specifiek ontworpen voor compatibiliteit met Hellige EK41 apparatuur, zijn verkrijgbaar per rol en ideaal voor nauwkeurige hartmonitoring.

Specificaties
Algemeen
Artikelnummer leverancier
P1653
Materiaal
Papier
Duurzaam
Nee
Merk/Fabrikant
Immed
Toepassing
Diagnostisch
Verpakkingstype
Pak
Omschrijving

Het Hellige EK41 ECG Thermopapier, met afmetingen van 40m x 55mm, is een cruciaal element in de uitrusting van elke medische professional die werkt met elektrocardiografie. Verkrijgbaar per rol, dit hoogwaardige thermopapier is speciaal ontworpen voor gebruik met de Hellige EK41 ECG-machines, en garandeert heldere, scherpe en nauwkeurige ECG-registraties.

  • Precies Afgestemd op Hellige EK41: Dit thermopapier is nauwkeurig ontworpen voor optimale compatibiliteit met Hellige EK41 apparaten, wat zorgt voor storingsvrije en precieze resultaten.
  • Uitzonderlijke Afdrukkwaliteit: Produceert consistente en duidelijke ECG-tracés, essentieel voor accurate diagnoses.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Het thermopapier is bestand tegen vervagen en slijtage, wat zorgt voor blijvende leesbaarheid en betrouwbaarheid van gegevens.
  • Makkelijk te Gebruiken: Eenvoudig te laden en af te rollen, wat de efficiëntie in een drukke medische setting verhoogt.
  • Economische Grootte: De rol van 40m x 55mm biedt voldoende lengte voor uitgebreid gebruik, waardoor frequente vervangingen worden geminimaliseerd.
Recent bekeken