Zoeken
Venovac houders, 100 stuks
Artikel nr: 0711241
Merk: Servoprax

Venovac houders, 100 stuks

€ 12,04 € 9,95
Venovac houders, 100 stuks
Venovac houders, 100 stuks
€ 12,04 € 9,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0711241
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Venovac bloedafname systeem is een voordelige optie voor efficiënte en comfortabele bloedafnames. Deze naalden worden is een alternatief voor de BD Vacutainer bloedafnamesysteem. Een goede keuze, ook voor trainingsdoeleinden.

Specificaties
Algemeen
Artikelnummer leverancier
B5 0402
Kleur
Transparant
Materiaal
Kunststof
Duurzaam
Nee
Merk/Fabrikant
Servoprax
Certificering
CE-gecertificeerd
Verpakkingstype
Doos
Uitvoering
Niet steriel, Luer Lock
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel
Soort
Medische wegwerpproducten
Omschrijving

Venovac bloedafname naalden vormen een cruciaal onderdeel van de medische uitrusting voor het verzamelen van bloedmonsters. Deze naalden zijn zorgvuldig ontworpen om de procedure voor zowel de patiënt als de zorgverlener te optimaliseren. U gebruikt de venovac houder altijd tussen de plasmabuisjes en de Venovac bloedafname naald.

Een belangrijk kenmerk van de Venovac naalden is hun scherpe en fijne punt, die een snelle en schone penetratie van de huid mogelijk maakt. Dit helpt bij het verminderen van het ongemak en de angst die veel patiënten ervaren bij bloedafnames. Bovendien zorgt het ontwerp voor een efficiënte bloedstroom, wat de snelheid en nauwkeurigheid van de monstername verbetert.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Simpel in gebruik: De Venovac houder past op het Venovac systeem, met de Venovac naalden door een Luer-Lok.
  • Meerdere buisjes: Met het Venovac Systeem kunt u meerdere plasmabuisjes vullen, door de houder plaatst u gemakkelijk een nieuw buisje op de naald.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende soorten bloedafnameprocedures.

Bij het gebruik van Venovac bloedafname naalden is het cruciaal om strikte hygiënische procedures te volgen. Dit omvat het gebruik van nieuwe, steriele naalden voor elke patiënt en het veilig afvoeren van gebruikte naalden om het risico op kruisbesmetting en prikaccidenten te minimaliseren.

Venovac bloedafname systeem is een uitstekende keuze voor medische professionals die streven naar efficiëntie en patiëntcomfort in hun praktijk. Ze bieden een betrouwbare oplossing voor het verzamelen van bloedmonsters, wat essentieel is voor nauwkeurige medische diagnoses. 

Recent bekeken