Zoeken
Vacutainer Naalden, 100 stuks Zwart
Artikel nr: 712000-ZW

Vacutainer Naalden, 100 stuks Zwart

€ 21,18 € 17,50
Vacutainer Naalden, 100 stuks Zwart
Vacutainer Naalden, 100 stuks Zwart
€ 21,18 € 17,50
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 712000-ZW
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

BD Vacutainer naalden zijn een betrouwbare keuze in de medische sector voor bloedafname en andere laboratoriumprocedures. Deze naalden, bekend om hun precisie en patiëntcomfort, maken het verzamelen van bloedmonsters efficiënter en minder belastend voor de patiënt. Ze zijn te gebruiken met het Vacutainer systeem.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
BD Becton-Dickinson
Referentienummer
360211
Kleur
Zwart
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Naalddikte
22G
Soort
Medische wegwerpproducten
Omschrijving

BD Vacutainer naalden zijn essentiële hulpmiddelen in laboratoria en medische faciliteiten wereldwijd, speciaal ontworpen voor gebruik met het BD Vacutainer bloedafnamesysteem. Deze naalden stellen medisch personeel in staat om bloedmonsters snel en veilig te verzamelen, terwijl het comfort van de patiënt wordt gemaximaliseerd.

De naalden zijn uitgerust met een scherpe, fijne punt die een vlotte en schone penetratie van de huid mogelijk maakt, wat bijdraagt aan een minder pijnlijke ervaring voor de patiënt. De hoge kwaliteit van het materiaal waaruit deze naalden vervaardigd zijn, zorgt voor een betrouwbare en soepele monstername, wat van cruciaal belang is voor nauwkeurige diagnostische resultaten.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Scherpe, fijne punt: Minimaliseert ongemak en trauma bij de patiënt.
  • Compatibiliteit met BD Vacutainer systeem: Optimaliseert de efficiëntie van bloedafname.
  • Hoogwaardig materiaal: Garandeert betrouwbaarheid en duurzaamheid.
  • Veelzijdig gebruik: Geschikt voor verschillende bloedafnameprocedures.

Bij het hanteren van BD Vacutainer naalden is het belangrijk om strikte hygiënische procedures te volgen. Het is essentieel om elke naald slechts eenmaal te gebruiken en deze na gebruik op een veilige manier af te voeren om het risico op kruisbesmetting en prikongevallen te minimaliseren. Gebruik hiervoor een van onze beschikbare naaldencontainers. 

BD Vacutainer naalden zijn een onmisbaar onderdeel van de dagelijkse praktijk in laboratoria, bloedafnamelocaties en medische instellingen. Ze combineren hoogwaardige prestaties met patiëntvriendelijkheid, wat leidt tot een soepelere en efficiëntere ervaring voor zowel de zorgverlener als de patiënt.

Er zijn diverse maten beschikbaar voor het BD Vacutainer systeem, deze passen allemaal op de BD Vacutainer Barricor Plasmabuisjes. Plaats de naald altijd op een nieuwe BD Vacutainerhouder voor gebruik.

Recent bekeken