Zoeken
Combur 3 urine teststrips, 50 stuks
Artikel nr: 0620059
Merk: Roche

Combur 3 urine teststrips, 50 stuks

€ 12,35 € 10,21
Combur 3 urine teststrips, 50 stuks
Combur 3 urine teststrips, 50 stuks
€ 12,35 € 10,21
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Roche
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0620059
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Combur 3 urine teststrips, verpakt per 50 stuks, zijn ontwikkeld voor de snelle en betrouwbare detectie van drie belangrijke indicatoren in urine: eiwitten, glucose, en pH-waarde. Deze gebruiksvriendelijke teststrips zijn essentieel voor zowel professioneel medisch gebruik als voor zelfmonitoring, bieden snelle resultaten en zijn een cruciaal hulpmiddel in de vroege diagnose van diverse aandoeningen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Roche
Referentienummer
11896814191
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Combur 3 urine teststrips staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid en gevoeligheid, waardoor ze een onmisbaar instrument zijn in de gezondheidszorg. De strips testen urine op drie cruciale parameters: eiwitten, glucose, en pH-waarde, welke indicatief kunnen zijn voor een reeks van medische condities, waaronder diabetes, nierziekten, en urineweginfecties.

Uitleg Over de Uitgevoerde Testen

  • Eiwitten: De aanwezigheid van eiwitten in urine, een conditie bekend als proteïnurie, kan wijzen op nierproblemen. Eiwitten horen normaal niet in urine voor te komen in significante hoeveelheden.
  • Glucose: Glucose in de urine kan een teken zijn van diabetes. Het lichaam probeert overtollige glucose via de urine uit te scheiden wanneer de bloedsuikerspiegel te hoog is.
  • pH-Waarde: De pH-waarde van urine kan informatie geven over de algemene gezondheid en specifieke aandoeningen. Een abnormale pH-waarde kan wijzen op de aanwezigheid van nierstenen of urineweginfecties.

Technische Specificaties en Gebruik

Aantal: 50 stuks
Testindicatoren: Eiwitten, glucose, pH-waarde
Gebruik: Zowel professioneel als voor zelfmonitoring
Resultaat: Snelle en betrouwbare uitslagen

Gebruiksinstructies

Dompel een Combur 3 teststrip kort in een vers urinemonster, of houd de strip in de urinestraal. Wacht de aangegeven tijd af en vergelijk de kleuren op de strip met de bijgeleverde kleurenkaart voor de interpretatie van de resultaten. Het is belangrijk om de resultaten binnen de aanbevolen tijd af te lezen voor de meest accurate interpretatie.

Recent bekeken