Zoeken
Combur 10 urine teststrips, 100 stuks
Artikel nr: 0620080
Merk: Roche

Combur 10 urine teststrips, 100 stuks

€ 38,95 € 32,19
Combur 10 urine teststrips, 100 stuks
Combur 10 urine teststrips, 100 stuks
€ 38,95 € 32,19
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Roche
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0620080
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Combur 10 Urine Teststrips, verpakt per 100 stuks, zijn ontworpen voor een uitgebreide analyse van 10 verschillende urinecomponenten, waardoor ze een essentieel hulpmiddel vormen voor uitgebreide gezondheidsmonitoring. Deze strips leveren snelle, nauwkeurige resultaten voor zowel professioneel gebruik als thuisdiagnostiek, waardoor vroege detectie en monitoring van verschillende gezondheidsaandoeningen mogelijk wordt.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Roche
Referentienummer
4510062171
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Combur 10 Urine Teststrips staan aan de voorhoede van urineanalyse technologie, met de capaciteit om 10 verschillende gezondheidsindicatoren te testen. Deze uitgebreide testmogelijkheden maken ze een onmisbaar hulpmiddel voor het diagnosticeren en monitoren van een breed scala aan medische aandoeningen, zoals nierziekten, diabetes, en urineweginfecties.

Kenmerken en Voordelen

  • Uitgebreide Analyse: Test op 10 verschillende indicatoren, waaronder pH, eiwit, glucose, ketonen, urobilinogeen, bilirubine, bloed, nitriet, leukocyten, en soortelijk gewicht.
  • Snelle en Nauwkeurige Resultaten: Biedt betrouwbare resultaten binnen enkele minuten, wat snelle besluitvorming mogelijk maakt.
  • Eenvoudig in Gebruik: Speciaal ontworpen voor eenvoudige handeling, waardoor ze geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als professionele toepassingen.

Gebruiksinstructies

Dompel de Combur 10 teststrip enkele seconden in een vers verzamelde urine sample. Laat de strip uitlekken langs de rand van het verzamelbakje en wacht de aangegeven tijd. Vergelijk vervolgens de kleurveranderingen op de strip met de kleurenschaal op de verpakking voor een gedetailleerde analyse van de resultaten.

Technische Specificaties

  • Testparameters: pH, eiwit, glucose, ketonen, urobilinogeen, bilirubine, bloed, nitriet, leukocyten, en soortelijk gewicht.
  • Verpakking: Doos met 100 teststrips.
  • Bewaarinstructies: Koel en droog bewaren voor optimale houdbaarheid.

Potentiele Toepassingen

De Combur 10 Urine Teststrips zijn van cruciaal belang voor zorgprofessionals en individuen die een grondige gezondheidscontrole willen uitvoeren. Ze zijn ideaal voor het monitoren van algemene gezondheid, nierfunctie, en voor de detectie van diabetes en urineweginfecties.

Recent bekeken