Zoeken
Combur 3 E urine teststrips, 50 stuks
Artikel nr: 0620060
Merk: Roche

Combur 3 E urine teststrips, 50 stuks

€ 18,03 € 14,90
Combur 3 E urine teststrips, 50 stuks
Combur 3 E urine teststrips, 50 stuks
€ 18,03 € 14,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Roche
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0620060
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Combur 3 E Urine Teststrips, verpakt in een hoeveelheid van 50 stuks, bieden een snelle en nauwkeurige methode om verschillende gezondheidsindicatoren via urine-analyse te controleren. Deze gebruiksvriendelijke teststrips zijn ontworpen om betrouwbare resultaten te leveren voor zowel thuisgebruik als professionele medische omgevingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Roche
Referentienummer
11896857191
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Combur 3 E Urine Teststrips staan bekend om hun uitzonderlijke betrouwbaarheid en nauwkeurigheid in de medische diagnostiek. Elke strip is zorgvuldig ontwikkeld om een snelle analyse mogelijk te maken van de drie belangrijkste gezondheidsindicatoren in urine: pH-waarde, eiwit, en glucose. Dit maakt ze een essentieel hulpmiddel voor het monitoren van algemene gezondheid, diabetes, en nierfunctie.

Kenmerken en Voordelen

  • Nauwkeurige Resultaten: De Combur 3 E teststrips gebruiken geavanceerde chemische reacties om binnen enkele minuten accurate metingen te leveren.
  • Gebruiksgemak: Deze teststrips zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik, waardoor ze geschikt zijn voor zowel professionals in de gezondheidszorg als particulieren thuis.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor het regelmatig monitoren van gezondheidsaandoeningen zoals diabetes en nieraandoeningen.

Gebruiksinstructies

Om een test uit te voeren, dompelt u een Combur 3 E teststrip kort in een verse urine sample. Wacht de aangegeven tijd en vergelijk de kleuren van de strip met de bijgeleverde kleurenschaal voor een nauwkeurige interpretatie van de resultaten.

Technische Specificaties

  • Testparameters: pH, eiwit, glucose.
  • Verpakking: Doos met 50 strips.
  • Bewaarinstructies: Bewaren op een droge en koele plaats.

Potentiele Toepassingen

De Combur 3 E Urine Teststrips zijn een veelzijdige tool voor zowel medische professionals als individuen, ideaal voor het monitoren van urineweginfecties, diabetes, en nierfunctie.

Recent bekeken