Zoeken
Vernevelaarsset m masker Volwassenen
Artikel nr: 116107-VW
Merk: Servoprax

Vernevelaarsset m masker Volwassenen

€ 4,78 € 3,95
Vernevelaarsset  m masker Volwassenen
Vernevelaarsset m masker Volwassenen
€ 4,78 € 3,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 116107-VW
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De vernevelaarsset met masker voor volwassenen is een essentieel hulpmiddel voor patiënten die respiratoire medicatie nodig hebben. Deze set biedt een efficiënte en comfortabele manier om medicijnen te inhaleren, met een ontwerp dat specifiek is afgestemd op de behoeften van volwassenen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Servoprax
Referentienummer
H7 1493
Kleur
Transparant
Verpakkingstype
Pak
Toepassing
Therapeutisch
Geschiktheid
Herbruikbaar
Uitvoering
Steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

Deze vernevelaarsset voor volwassenen is ontworpen om een effectieve oplossing te bieden voor het toedienen van aerosoltherapie. Het biedt patiënten de mogelijkheid om hun ademhalingsmedicatie op een efficiënte wijze te inhaleren, direct in de longen waar het het meest nodig is. De set bevat een hoogwaardig vernevelmasker, medicijnbeker, en luchtslang, die samen zorgen voor een optimale verneveling en gebruiksgemak.

Kenmerken en Voordelen

  • Comfortabel Maskerontwerp: Het masker is speciaal ontworpen voor volwassenen, met een zachte afdichting die comfort biedt tijdens langdurig gebruik.
  • Efficiënte Medicijntoediening: De set zorgt voor een fijne nevel die diep in de longen doordringt voor een effectieve toediening van medicatie.
  • Eenvoudig in Gebruik: Gemakkelijke montage en gebruik, waardoor patiënten zelfstandig hun behandeling kunnen uitvoeren.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor het toedienen van diverse soorten respiratoire medicijnen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende aandoeningen.

Gebruiksinstructies en Specificaties

Het masker wordt bevestigd aan de medicijnbeker, die op zijn beurt wordt aangesloten op de luchtslang en het vernevelapparaat. Vul de medicijnbeker met de voorgeschreven dosis van het medicijn. Zet het apparaat aan om de medicatie te vernevelen en adem diep in en uit door het masker. Het ontwerp zorgt ervoor dat het medicijn efficiënt en comfortabel wordt afgeleverd, waarbij de grootte en het materiaal van het masker specifiek zijn gekozen om aan de behoeften van volwassen patiënten te voldoen.

Recent bekeken