Zoeken
Urinefleshouder (of urinaal)
Artikel nr: 0610063

Urinefleshouder (of urinaal)

€ 7,26 € 6,00
Urinefleshouder (of urinaal)
Urinefleshouder (of urinaal)
€ 7,26 € 6,00
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610063
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De urinefleshouder (of urinaal), vervaardigd van 4 mm dik draad bedekt met wit EPS, biedt een praktische en hygiënische oplossing voor het opbergen van zowel glazen als plastic urineflessen. Deze houder is universeel ontworpen om compatibel te zijn met alle standaard urineflessen, waardoor het een essentiële toevoeging is aan medische faciliteiten, ziekenhuizen en zorginstellingen voor het organiseren en veilig bewaren van urineflessen.

Specificaties
Algemeen
Referentienummer
I9 001
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Deze veelzijdige urinefleshouder is speciaal ontworpen om de organisatie en hygiëne binnen medische en zorgomgevingen te verbeteren. Vervaardigd uit 4 mm dik draad met een beschermende laag van wit EPS, biedt deze houder een duurzame en gemakkelijk te reinigen oplossing voor het opbergen van urineflessen. Het universele ontwerp zorgt ervoor dat de houder geschikt is voor alle soorten glazen en plastic urineflessen, wat de flexibiliteit en bruikbaarheid verhoogt.

Kenmerken en Voordelen

  • Duurzaamheid: Gemaakt van robuust 4 mm dik draad, garandeert deze houder een lange levensduur en is bestand tegen dagelijks gebruik in drukke medische omgevingen.
  • Hygiënisch Ontwerp: De coating van wit EPS maakt de houder eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, wat bijdraagt aan een hygiënische omgeving.
  • Universele Compatibiliteit: Ontworpen om een breed scala aan urineflessen te ondersteunen, elimineert de noodzaak voor meerdere houders en zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde ruimte.
  • Gemakkelijk in Gebruik: De houder kan snel en eenvoudig worden geplaatst in zorginstellingen, ziekenhuizen, en thuiszorgomgevingen, waardoor het een praktische oplossing is voor het opbergen van urineflessen.

Technische Specificaties

Deze urinefleshouder heeft een stevig ontwerp van 4 mm dik draad, bedekt met een laag wit EPS voor extra bescherming en eenvoudige reiniging. De afmetingen zijn zorgvuldig gekozen om een breed scala aan urineflessen te accommoderen, zowel van glas als van plastic, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor elke zorgbehoeftige omgeving.

Gebruiksinstructies

Plaats de urinefles eenvoudig in de houder voor een veilige en georganiseerde opslag. Zorg ervoor dat de houder op een gemakkelijk toegankelijke plaats wordt geplaatst voor zowel patiënten als zorgverleners. Voor het reinigen kan de houder worden afgeveegd met een desinfectiemiddel om hygiëne te waarborgen.

Ideaal voor Zorginstellingen

Of het nu gaat om een ziekenhuis, een zorginstelling of thuiszorg, deze urinefleshouder is een onmisbaar hulpmiddel voor het beheren van urineflessen. Het biedt een gestroomlijnde, hygiënische en efficiënte manier om essentiële zorgbehoeften te ondersteunen.

Recent bekeken