Zoeken
Objectglaasjes houder spiraal, 12 stuks
Artikel nr: 0610117
Merk: MediWare

Objectglaasjes houder spiraal, 12 stuks

€ 181,38 € 149,90
Objectglaasjes houder spiraal, 12 stuks
Objectglaasjes houder spiraal, 12 stuks
€ 181,38 € 149,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610117
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De spiraal objectglaasjes houder is een innovatieve oplossing voor het bewaren, labelen en verwerken van 12 objectglaasjes. Ontworpen om het veelvoorkomende probleem van aan elkaar klevende objectglaasjes tijdens het drogen te voorkomen, biedt deze houder een effectieve manier om glaasjes gescheiden te houden. Met een lengte van 45cm en een diameter van 24mm zorgt de spiraalvormige structuur ervoor dat objectglaasjes veilig en geordend opdrogen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
B9 190181
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Objectglaasjes zijn essentieel in laboratoria voor het prepareren en analyseren van monsters onder een microscoop. Echter, het aan elkaar kleven van deze glaasjes kan een uitdaging vormen, vooral na reiniging wanneer ze nog lichtvochtig zijn. De spiraal objectglaasjes houder biedt hier een praktische en efficiënte oplossing voor. Deze houder kan 12 objectglaasjes bevatten en is speciaal ontworpen om ze gescheiden te houden tijdens het droogproces, waardoor beschadiging en het aan elkaar kleven wordt voorkomen.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Voorkomt Kleven: Door het unieke spiraalontwerp blijven objectglaasjes gescheiden, wat voorkomt dat ze aan elkaar plakken tijdens het drogen.
  • Capaciteit voor 12 Glaasjes: Elke houder kan tot 12 objectglaasjes bevatten, wat het ordenen en verwerken van meerdere samples tegelijk mogelijk maakt.
  • Efficiënt Labelen en Verwerken: De spiraalhouder maakt het eenvoudig om glaasjes te labelen en te verwerken zonder risico op omvallen of beschadiging.
  • Robuust Ontwerp: Met een lengte van 45cm en een diameter van 24mm is de houder robuust en duurzaam, ideaal voor laboratoriumgebruik.

Technische Specificaties

Lengte: 45cm
Diameter: 24mm
Capaciteit: 12 objectglaasjes
Ontwerp: Spiraal

Gebruiksaanwijzing

Na het reinigen van de objectglaasjes kunnen deze lichtvochtig in de spiraalhouder geplaatst worden. De spiraalvormige structuur zorgt ervoor dat elk glaasje afzonderlijk wordt ondersteund en gescheiden blijft van de anderen, wat een veilige en effectieve droging garandeert. Dit systeem is bijzonder handig voor laboratoria die te maken hebben met een groot volume aan samples en de noodzaak voor een efficiënte workflow.

Recent bekeken