Zoeken
Schort CPE Isolatieschort, per stuk
Artikel nr: 0817554
Merk: CMT

Schort CPE Isolatieschort, per stuk

€ 2,42 € 2,00
Schort CPE Isolatieschort, per stuk
Schort CPE Isolatieschort, per stuk
€ 2,42 € 2,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: CMT
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0817554
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De CMT CPE schort met lange mouwen, in het geruwd blauw en met een dikte van 30 micron, is ontworpen om kleding te beschermen tegen vuil en vocht. Deze wegwerpschorten zijn tijdbesparend en hygiënischer dan het omkleden van werkkleding. Voldoend aan de CE-norm en EU-verordening 10/2011, zijn deze schorten ideaal voor gebruik in omgevingen waar voedselveiligheid een prioriteit is.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
CMT
Referentienummer
629014
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De CMT schorten met lange mouwen bieden een praktische en hygiënische oplossing voor professionals in diverse sectoren, met name in de voedingsindustrie. Gemaakt van CPE (gechloreerd polyethyleen), bieden deze schorten uitstekende bescherming tegen vocht en vuil, waardoor de eigen kleding schoon en droog blijft.

Kenmerken en Voordelen

  • Superieure Bescherming: Deze schorten, met een dikte van 30 micron, bieden betrouwbare bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige of vuile werkomgevingen.
  • Hygiënisch en Tijdbesparend: Het gebruik van wegwerpschorten vermindert de noodzaak voor werknemers om zich om te kleden, waardoor tijd wordt bespaard en een hoger hygiëneniveau wordt gehandhaafd.
  • Voldoet aan EU Normen: Deze schorten voldoen aan de CE-norm en EU-verordening nr. 10/2011, wat de veiligheid verzekert bij contact met levensmiddelen.
  • Geruwd Oppervlak: Het unieke geruwde oppervlak biedt extra comfort en grip tijdens het dragen.
  • Eco-vriendelijke Verpakking: De omdoos, waarin 5 dispensers met elk 20 schorten zitten, is gemaakt van recyclebaar karton.

Technische Specificaties

De schorten zijn blauw van kleur, met afmetingen van 115 x 105/190 cm, en een dikte van 30 micron. Ze zijn gemaakt van CPE, waardoor ze zowel stevig als flexibel zijn. Elk pakket bevat 100 schorten, verdeeld over 5 dispensers, en de verpakking is volledig recyclebaar.

Toepassingen

Deze schorten zijn bijzonder geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, gezondheidszorg, schoonmaakdiensten, en andere omgevingen waar hygiëne en bescherming van kleding essentieel zijn. Hun gebruiksvriendelijkheid en wegwerpbaarheid maken ze een praktische keuze voor elke werkplek.

Recent bekeken