Zoeken
Spencer onthechtingsschaar 14 cm RVS
Artikel nr: 0265180

Spencer onthechtingsschaar 14 cm RVS

€ 15,19 € 12,55
Spencer onthechtingsschaar 14 cm RVS
Spencer onthechtingsschaar 14 cm RVS
€ 15,19 € 12,55
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265180
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Het Spencer Onthechtingsschaartje van 14 cm is een nauwkeurig en betrouwbaar instrument, ontwikkeld voor medische professionals. Dit schaartje is speciaal ontworpen voor het verwijderen van hechtingen, een kritische stap in het genezingsproces na chirurgische ingrepen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001410.14
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
14 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

De Spencer onthechtingsschaar 14 cm RVS is een essentieel instrument in de toolkit van elke chirurg, verpleegkundige of medisch specialist. Dit fijngevormde schaartje is speciaal ontworpen voor het verwijderen van hechtingen, een delicate taak die een hoge mate van precisie vereist.

De Spencer schaar onderscheidt zich door zijn ergonomisch ontwerp, waardoor het comfortabel in de hand ligt tijdens het uitvoeren van precieze snijbewegingen. De scherpe, fijngepunte bladen zorgen ervoor dat hechtingen snel en schoon verwijderd kunnen worden, met minimale ongemakken voor de patiënt.

Kenmerken en Voordelen:

  • Perfecte Afmeting: Met zijn lengte van 14 cm biedt dit schaartje de ideale balans tussen controle en precisie.
  • Speciaal Ontwerp: Aan 1 kant heeft de schaar een haakje om de hechting op te tillen. Door de verdere kuil in het blad kan de hechting doorgeknipt worden zonder wegglijden. Scherp geslepen voor snelle snijbewegingen.
  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, wat een lange levensduur en uitstekende steriliseerbaarheid garandeert.
  • Ergonomische Grip: Het handvat is ontworpen voor comfort en zorgt voor een stevige grip, wat essentieel is voor nauwkeurige manipulaties.
  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor gebruik in diverse medische settings, waaronder ziekenhuizen, klinieken en eerstehulpafdelingen.
  • Gemakkelijk te Onderhouden: Eenvoudig te reinigen en te steriliseren, waardoor het schaartje geschikt is voor herhaaldelijk gebruik.
Recent bekeken