Zoeken
Omron Adapter AC
Artikel nr: 0110078
Merk: Omron

Omron Adapter AC

€ 18,15 € 15,00
Omron Adapter AC
Omron Adapter AC
€ 18,15 € 15,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Omron
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0110078
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Omron Adapter AC is een essentieel accessoire voor Omron bloeddrukmonitors, ontworpen om een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening te bieden. Deze adapter zorgt ervoor dat uw Omron bloeddrukmonitor altijd klaar is voor gebruik, zonder afhankelijk te zijn van batterijen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Omron
Referentienummer
OMR-HHP-CM01
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel, Particulier
Uitvoering
Niet steriel, Adapter
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Het aanschaffen van de AC Adapter is een verstandige, duurzame en milieuvriendelijke koop omdat er daardoor geen losse batterijen meer gekocht hoeven te worden.

De Omron Adapter AC is speciaal ontworpen voor gebruik met verschillende modellen van Omron bloeddrukmonitors. Deze adapter stelt gebruikers in staat om hun bloeddrukmonitors rechtstreeks aan te sluiten op een stopcontact, waardoor de afhankelijkheid van batterijen wordt verminderd en de operationele efficiëntie wordt verhoogd.

Met de Omron Adapter AC kunnen gebruikers van Omron bloeddrukmonitors profiteren van een ononderbroken en consistente stroomvoorziening. Dit is bijzonder handig in klinische omgevingen of voor thuisgebruikers die frequent bloeddrukmetingen uitvoeren. De adapter is ontworpen om de veiligheid en betrouwbaarheid te bieden die nodig is in medische apparatuur, waarbij een stabiele stroomvoorziening van cruciaal belang is voor nauwkeurige metingen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Compatibel met Omron bloeddrukmonitors: Ontworpen voor gebruik met alle Omron modellen die een stekkeraansluiting hebben.
  • Betrouwbare stroomvoorziening: Vermindert de afhankelijkheid van batterijen en zorgt voor consistente prestaties.
  • Veilig en efficiënt: Voldoet aan de veiligheidsnormen voor medische apparatuur.
  • Gebruiksgemak: Eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken, ideaal voor zowel thuisgebruikers als professionals.

De Omron Adapter AC is een praktische oplossing voor gebruikers die de levensduur van de batterijen van hun bloeddrukmonitors willen verlengen of die de voorkeur geven aan een directe stroomvoorziening. Het zorgt voor gemak en efficiëntie in het gebruik van bloeddrukmonitors en draagt bij aan een soepele en zorgeloze gezondheidsmonitoring.

Recent bekeken