Zoeken
Meliseptol Oppervlakte Desinfectie, 1 liter
Artikel nr: 1012611

Meliseptol Oppervlakte Desinfectie, 1 liter

€ 18,09 € 14,95
Meliseptol Oppervlakte Desinfectie, 1 liter
Meliseptol Oppervlakte Desinfectie, 1 liter
€ 18,09 € 14,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 1012611
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Meliseptol Oppervlakte Desinfectie is uw betrouwbare partner in hygiëne, ideaal voor zowel professionele medische omgevingen als thuisgebruik. Deze krachtige desinfectiemiddel, verpakt in een handige 1-liter fles, garandeert een grondige reiniging en eliminatie van bacteriën en virussen op diverse oppervlakken, waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan.

Specificaties
Algemeen
Referentienummer
E1 19764
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

In de hedendaagse wereld, waar hygiëne van het grootste belang is, komt Meliseptol Oppervlakte Desinfectie als een ware held tevoorschijn. Deze 1-liter fles biedt een praktische en effectieve oplossing om een breed scala aan oppervlakken te reinigen en te desinfecteren. Het product is speciaal ontwikkeld voor gebruik in medische praktijken, ziekenhuizen en andere gezondheidszorginstellingen, maar is ook uitermate geschikt voor thuisgebruik.

De formule van Meliseptol is krachtig tegen zowel bacteriën als virussen, waardoor het een essentieel instrument is in de strijd tegen infectieziekten. Dit maakt het een ideale keuze voor ruimtes waar hygiëne van het hoogste belang is.

Belangrijke Kenmerken:

  • Effectieve Desinfectie: Bewezen effectief tegen een reeks van bacteriën en virussen, waaronder MRSA en norovirus.
  • Snelle Werking: Sneldrogende formule voor een efficiënte reiniging zonder residu.
  • Veilig voor Diverse Oppervlakken: Geschikt voor gebruik op kunststoffen, glas, metalen en andere niet-poreuze oppervlakken.
  • Gebruiksvriendelijk: Gemakkelijk aan te brengen en te verdelen over grote oppervlakken.

Bij gebruik dient u de oppervlakte eerst te reinigen van zichtbaar vuil en vervolgens Meliseptol gelijkmatig aan te brengen. Laat het middel enige tijd inwerken voor een optimale desinfectie. Dit product is niet bedoeld voor gebruik op de huid of voor inname.

In de wereld van desinfectie is Meliseptol Oppervlakte Desinfectie een vertrouwde naam, bekend om zijn efficiëntie en effectiviteit. Het biedt een hoge mate van bescherming in diverse omgevingen, van ziekenhuizen tot aan uw eigen keuken. Met deze 1-liter fles heeft u een krachtig middel in handen om de verspreiding van ziektekiemen te bestrijden en een schone, veilige omgeving te behouden.

Recent bekeken