Zoeken
Melaseal rolhouder liggend
Artikel nr: 0610582
Merk: Melag

Melaseal rolhouder liggend

€ 123,36 € 101,95
Melaseal rolhouder liggend
Melaseal rolhouder liggend
€ 123,36 € 101,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Melag
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610582
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De liggende rolhouder voor het Melaseal apparaat is een essentiële accessoire die het mogelijk maakt om efficiënt en nauwkeurig sterilisatieverpakkingen te creëren. Deze rolhouder is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met de Melaseal apparaten en biedt ondersteuning voor het gebruik van diverse maten sterilisatierollen. De rolhouder faciliteert een soepele en gebruiksvriendelijke aanvoer van de sterilisatiefolie naar het Melaseal apparaat, wat bijdraagt aan een gestroomlijnd sterilisatieproces in medische omgevingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Melag
Referentienummer
42022
Materiaal
Roestvrij staal
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Preventief
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Omschrijving

De liggende rolhouder voor het Melaseal apparaat is een praktische toevoeging voor elke medische praktijk of zorginstelling die gebruik maakt van Melaseal voor sterilisatiedoeleinden.

  • Compatibiliteit met Melaseal Apparaten: Deze rolhouder is specifiek ontworpen om te werken met Melaseal apparaten, wat zorgt voor een perfecte match en efficiënt gebruik.
  • Ondersteunt Diverse Rolgroottes: Geschikt voor verschillende maten van sterilisatierollen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor diverse sterilisatiebehoeften.
  • Gebruiksgemak: De liggende rolhouder maakt het gemakkelijk om de sterilisatiefolie in het Melaseal apparaat te plaatsen en te gebruiken, wat tijd bespaart en het gebruiksgemak verhoogt.
  • Soepele Aanvoer: De constructie van de rolhouder zorgt voor een gestroomlijnde en soepele aanvoer van de folie naar het sealapparaat.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt de rolhouder duurzaamheid en betrouwbaarheid in een professionele medische setting.
  • Efficiëntie in Sterilisatieprocessen: De rolhouder draagt bij aan een efficiënt en nauwkeurig sterilisatieproces, essentieel in medische omgevingen waar hygiëne en veiligheid voorop staan.
Recent bekeken