Zoeken
MelaSeal 100+ sealapparaat
Artikel nr: 0610580
Merk: Melag

MelaSeal 100+ sealapparaat

€ 1.208,79 € 999,00
MelaSeal 100+ sealapparaat
MelaSeal 100+ sealapparaat
€ 1.208,79 € 999,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Melag
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610580
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De MELAseal® 100+, in combinatie met de meegeleverde Melag Rollenhouder Staand, is een innovatief en efficiënt sealapparaat voor het steriliseren van medische instrumenten. Met zijn gladde RVS afwerking en verbeterd design, biedt het apparaat een optimale oplossing voor het schoonmaken, afdrogen, verpakken en steriliseren van instrumenten. De MELAseal® 100+ zorgt voor een stevige brede sealnaad, wat bijdraagt aan de veilige en langdurige steriliteit van de verpakte instrumenten. Geschikt voor rollen van verschillende afmetingen, is dit apparaat essentieel in medische omgevingen waar steriliteit van het grootste belang is.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Melag
Referentienummer
42020
Kleur
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Afmeting
41 x 22 x 15 cm
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Preventief
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De MELAseal® 100+ met Melag Rollenhouder Staand is een must-have voor elke medische praktijk of ziekenhuis.

  • Veelzijdige Sealopties: Dit apparaat maakt het mogelijk om zelf zakjes te maken van rollen of bestaande zakjes te dichtsealen, waarbij het zorgt voor een stevige en brede sealnaad.
  • Hoogwaardig Design: Met een gladde RVS afwerking is de MELAseal® 100+ niet alleen makkelijk schoon te maken, maar biedt het ook een modern en professioneel uiterlijk.
  • Compatibiliteit met Verschillende Rollen: De Melag Rollenhouder Staand kan verschillende maten rollen dragen, zoals combinaties van 5 cm, 10 cm en 15 cm, wat zorgt voor flexibiliteit in gebruik.
  • Gebruiksvriendelijk: De vernieuwde technologie van de MELAseal® 100+ maakt het apparaat eenvoudig te bedienen, wat het sterilisatieproces efficiënter maakt.
  • Technische Specificaties: De MELAseal® 100+ heeft een breedte van 41 cm, diepte van 22 cm en hoogte van 15 cm in combinatie met de liggende rollenhouder, en in combinatie met de staande rollenhouder een diepte van 45 cm en hoogte van 28 cm. De werkbreedte van de rolhouder is 31 cm. Het apparaat werkt op een stroomvoorziening van 220V.
  • Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Ontworpen voor langdurig gebruik in veeleisende medische omgevingen.

De MELAseal® 100+ met Melag Rollenhouder Staand is een uitstekende investering voor medische faciliteiten die streven naar een hoge standaard van steriliteit en efficiëntie.

Recent bekeken