Zoeken
Heine Sanalon Oortrechter herbruikbaar, 2,8mm
Artikel nr: 120004-28
Merk: Heine

Heine Sanalon Oortrechter herbruikbaar, 2,8mm

€ 10,83 € 8,95
Heine Sanalon Oortrechter herbruikbaar, 2,8mm
Heine Sanalon Oortrechter herbruikbaar, 2,8mm
€ 10,83 € 8,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Heine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 120004-28
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Heine Sanalon oortrechter, met een diameter van 2,8 mm en referentienummer B-000.11.216, is een herbruikbare en steriliseerbare tip geschikt voor gebruik met Heine diagnostische en operatie otoscopen. Voorzien van een praktische bajonetsluiting, biedt deze hoogwaardige oortrechter een veilige en hygiënische oplossing voor otoscopisch onderzoek en procedures. Autoclaveerbaar op 134ºC, garandeert deze oortrechter de hoogste standaarden van steriliteit en patiëntveiligheid.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Heine
Referentienummer
B-000.11.216
Duurzaam
Ja
Omschrijving

De Heine Sanalon oortrechter herbruikbaar, met een diameter van 2,8 mm, vertegenwoordigt de perfecte combinatie van functionaliteit en hygiëne voor medische professionals die otoscopische examens en procedures uitvoeren. Geschikt voor zowel diagnostische als operatieve otoscopen van Heine, biedt deze oortrechter met bajonetsluiting een veilige bevestiging en eenvoudige hantering. Dankzij de mogelijkheid tot autoclaveren op 134ºC, voldoet deze oortrechter aan de strenge hygiëne-eisen in medische omgevingen.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Veilige Bevestiging: De bajonetsluiting zorgt voor een stevige en veilige bevestiging aan de otoscoop, wat essentieel is voor nauwkeurige diagnostiek en ingrepen.
  • Steriliseerbaar: Autoclaveerbaar op 134ºC, wat hergebruik mogelijk maakt zonder compromissen aan de hygiëne en steriliteit.
  • Verschillende Afmetingen: Beschikbaar in diverse afmetingen om te voldoen aan de behoeften van verschillende patiënten en onderzoekssituaties.
  • Hoogwaardige Materialen: Vervaardigd uit Sanalon, een materiaal bekend om zijn duurzaamheid en compatibiliteit met sterilisatieprocessen.

Technische Specificaties

Diameter: 2,8mm
Materiaal: Sanalon
Sterilisatie: Autoclaveerbaar op 134ºC
Compatibiliteit: Geschikt voor Heine diagnostische en operatie otoscopen
Referentienummer: B-000.11.216

Gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik, bevestig de Heine Sanalon oortrechter stevig aan de otoscoop met behulp van de bajonetsluiting. Na elk gebruik dient de oortrechter te worden verwijderd en gesteriliseerd in een autoclaaf op 134ºC, om te verzekeren dat het instrument klaar is voor het volgende gebruik. Door de verschillende beschikbare afmetingen kunt u het juiste formaat selecteren voor uw specifieke patiënt of procedure.

Recent bekeken