Zoeken
Handschoenen dispenser Trio RVS
Artikel nr: 081052
Merk: Servoprax

Handschoenen dispenser Trio RVS

€ 66,55 € 55,00
Handschoenen dispenser Trio RVS
Handschoenen dispenser Trio RVS
€ 66,55 € 55,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 081052
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Triple Handschoen Dispenser is een efficiënte en georganiseerde oplossing voor het opbergen van verschillende maten medische handschoenen. Met duidelijk gemarkeerde grote letters voor elke handschoenmaat, biedt deze dispenser een gemakkelijke herkenning en toegang. Vervaardigd uit roestvrij staal, is deze dispenser eenvoudig schoon te maken en ideaal voor gebruik in medische omgevingen. De dispenser heeft een maximale afmeting van 25,0 x 13,2 x 75,0 cm voor drie dozen, met individuele afmetingen per doosje van 39,2 x ca. 25,8 x 9,6 cm.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Servoprax
Referentienummer
H8 00953
Materiaal
Roestvrij staal
Verpakkingstype
Dispenser
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Triple Handschoen Dispenser is een must-have in elke medische setting waar snelheid, hygiëne en organisatie belangrijk zijn.

  • Duidelijke Maataanduiding: Elke sectie van de dispenser is voorzien van grote, duidelijke letters die de handschoenmaat aangeven, wat het gemakkelijk maakt om snel de juiste maat te vinden.
  • Hoogwaardig Roestvrij Staal: De dispenser is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en gemak bij het reinigen.
  • Hygiënisch Ontwerp: De gladde oppervlakken van de dispenser kunnen eenvoudig worden gereinigd met oppervlakdesinfectans, wat essentieel is voor het handhaven van een steriele omgeving.
  • Grote Capaciteit: Met afmetingen van maximaal 25,0 x 13,2 x 75,0 cm kan de dispenser drie doosjes handschoenen bevatten, met afmetingen per doosje van 39,2 x ca. 25,8 x 9,6 cm.
  • Veelzijdig en Praktisch: Geschikt voor ziekenhuizen, klinieken, laboratoria en andere medische faciliteiten waar verschillende maten handschoenen nodig zijn.
  • Ruimtebesparend Ontwerp: Het verticale ontwerp van de dispenser bespaart waardevolle ruimte op de werkplek, terwijl het een grote hoeveelheid handschoenen opslaat.
Recent bekeken